菲工人拆咗窗花

chowyikwan
|
有冇舊僱年之前請過mary ann? 住九龍城請聯絡我,我不幸請咗佢,求救
chowyikwan
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 21:32
有冇舊僱年之前請過mary ann? 住九龍城請聯絡我,我不幸請咗佢,求救

在佢床下底找到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lily-of-valley
|
佢自己個房? 無端端拆咗隻窗花? 神經?
chowyikwan
|
lily-of-valley 發表於 18-7-14 21:37

剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之際,工人話可能在床下底,我一打開便找到了!跟著頼我前工人(emoji)
chowyikwan
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 21:42
剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之 ...

我工人 mary ann

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
chowyikwan
|
lily-of-valley 發表於 18-7-14 21:37

發神經,我特登裝窗花,佢特登拆走。跌咗我個人落街點算
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 21:46
發神經,我特登裝窗花,佢特登拆走。跌咗我個人落街點算

即係話唔係佢(maryann)拆嘅? 以前工人拆嘅?
Maryann而家仲係度做緊? 做成點?

叫佢裝番D花啦。
chowyikwan
|
lily-of-valley 發表於 18-7-14 22:00
即係話唔係佢(maryann)拆嘅? 以前工人拆嘅?
Maryann而家仲係度做緊? 做成點?

冇咗螺絲
chowyikwan
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 22:04
冇咗螺絲

我要聯絡mary ann 前僱主(emoji)
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 22:05
我要聯絡mary ann 前僱主(emoji)

咁明日去五金鋪買番D羅絲。 monday裝番啦。明日佢放假??

Maryann 新來架? check吓仲有乜野拆咗。 手痕咩???
chowyikwan
|
lily-of-valley 發表於 18-7-14 22:09
咁明日去五金鋪買番D羅絲。 monday裝番啦。明日佢放假??

Maryann 新來架? check吓仲有乜野拆咗。 手痕 ...

咪係
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 22:10
咪係

張相就幾醒, 唔太鈍。 做野掂悟掂?
juanmc
|
搏炒,睇樣有啲古惑
princesscupcake
|
咁大膽!
佢係我本地做過?
maywei
|
佢short上腦,你一定要加倍小心
Woosin
|
chowyikwan 發表於 18-7-14 21:42
剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之 ...

法例沒窗花工人唔可以撲窗
sisbro
|
我都有個maryann 唔係你嗰個
都係short架!
呢個名好可怕

佢將我一條大毛巾,剪開成8分
變咗八條細毛巾