其實我讚成佢影寫真

KIbabe
|

我讚成青春留倩影,不過我唔讚成佢公開售賣,因為已經做咗人媽媽就要考慮埋年幼子女嘅感受!雖然話扣除成本之後嘅盈利用作慈善,不過成本都一定係計埋佢嘅報酬㗎

P.S. 我身為女人唔會維難女人,我理解佢作為單親媽媽獨力撫養囡囡係好困難,但今次真係..........

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
may817
|
樣貌 同身材都真係keep得好好
sasatt
|
我有佢咁正都影呀
kcpak    發表於 18-7-15 22:28
APIGMA    發表於 18-7-15 11:17
Cateye8888
|
太多負面新聞,佢target audience 是誰?
一定唔係女人,而男人方面,她生過又唔細,點同(emoji)模比?
littlesister
|
又唔係三級相有咩所謂
wannabe118
|
佢都仲有吸引力既
hellomiki
|
天生麗質
momo06
|
羅霖影得佢唔影得咩?又無意識不良。
迷你人
|
是但啦!人地鍾意點影咪點影,好怕你這類人,唔洗你管啦,下嘩
kcpak    發表於 18-7-15 22:29
EvaHui520
|
KIbabe 發表於 18-7-14 23:04
我讚成青春留倩影,不過我唔讚成佢公開售賣,因為已經做咗人媽媽就要考慮埋年幼子女嘅感受!雖然話扣除成本 ...

一早應該影,好靚
無所謂啦,佢應該有分寸,佢起碼係負責任的媽媽,含辛茹苦湊個女
chingmon
|
影無問題。
但係吾使自己講「好多人問價」。(當然不排除作者老作。)
purple_onion
|
靚呀
SJ6
|
睇唔出佢四十喎
佢keep得唔錯
QY08040408
|
chingmon 發表於 18-7-15 00:07
影無問題。
但係吾使自己講「好多人問價」。(當然不排除作者老作。)

冇辦法啦,佢而家又冇約冇經理人,唯有自己製造下新聞啦,唔係點樣保持知名度渦
kc_01k
|
如果我咁正都影,又唔係冇著衫,唔覺得有咩問題。另外,覺得同湊女無關係囉。
jasmine0527
|
好矛盾,又贊成,又覺得唔好。其實無所謂吖,留個記念,順手賺啲錢
dasy
|
我有佢咁既濕材都影啦.....講真佢又唔係全棵..有著衫影....我覺得無咩問題...
C.Humphrey
|
影得好靚
ricecooking
|
jasmine0527 發表於 18-7-15 00:36
好矛盾,又贊成,又覺得唔好。其實無所謂吖,留個記念,順手賺啲錢

表面話贊成,其實是反對
summernma
|
有仔女就唔可以show身材?沙灘大把媽媽級夠三點式!佢有樣有身材做咩收收埋埋?!更何況佢係單身又有市場~