邊度有得穿耳?(不要小鋪)

carolyktong
|

免費穿耳體驗

judychungpuiyan
|
Mabelle
carolyktong
|
水滴滴
|
mabella
kkyyn
|
回覆 carolyktong 的帖子

吾該晒, 登記了, 希望到時可以成功穿到,因1年前在此店都穿過1次 , 那次都是免費的
檸檬檸檬
|
carolyktong 發表於 18-7-14 23:32
我兩個小朋友都係 Mabelle穿,我覺得幾好,起碼穿既位置正中,又無發炎。 ...

呢間好好,我以前成日發炎又留朧個d,係mabelle穿完全無問題。
sharon26788
|
上星期剛約咗今日帶女去Mabelle穿,準備加$100轉鈦金屬耳環。
kkarman
|
穿過2次耳骨,戴左幾個月先腫,迫住拆番出黎,好無再試第3次,而家又有free, 加多100蚊會唔會無咁易發炎?
bik1229
|
sharon26788 發表於 18-7-17 11:23
上星期剛約咗今日帶女去Mabelle穿,準備加$100轉鈦金屬耳環。

$100可以落樓?

佢電話同我講,叫我揀埋三個月後換耳環嗰對,要$400幾
sharon26788
|
bik1229 發表於 18-7-17 11:34
$100可以落樓?

唔係啊,我女上星期急住想穿,不過要就返游水時間,之前已經揀咗對$6xx耳環
kkarman
|
bik1229 發表於 18-7-17 11:34
$100可以落樓?

yee, 我2年前穿真係唔使錢架wor, 3個月keep住去check都無叫換耳環。今年我都reg左諗住再穿耳骨tim
Koala_Chu
|
請問有冇人已登記 mabelle 免費穿耳已收到通知?