自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

goat 發表於 18-7-15 00:22
樓主係唔係諷刺緊之前最憎狗個單新聞?
如果唔係的話, 做過細路都可以憎細路架wor,
正如我係女人, 我都好怕 ...

X2

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccjelly 發表於 18-7-15 00:29
我唔係諷刺呀
係唔明白點解佢要咁樣講野咋,
同埋唔需要咁動氣姐

可能人吔唔係憎細佬仔 , 而係憎啲三九唔識七嘅人成日打電話或短訊嚟推銷 。

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

回覆樓主

樓主說法奇怪,我有仔女,除了我自己仔女外,我都不喜歡小朋友,太嘈太頑皮太無禮貌太港女,所以要提自己仔女你咁做,令人討厭

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔好理啲人,有時啲人受了氣。咁啱就發洩喺你身上,我都試過……

不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

回覆樓主:

大宅

lymchau 發表於 18-7-15 18:34
樓主說法奇怪,我有仔女,除了我自己仔女外,我都不喜歡小朋友,太嘈太頑皮太無禮貌太港女,所以要提自己仔 ...

係呀
我唔知道我咁樣好奇怪,所以我更加覺得好彩我有講出黎,我唔講就唔會聽到唔同人既回應。

大宅

crystal媽咪 發表於 18-7-15 18:54
唔好理啲人,有時啲人受了氣。咁啱就發洩喺你身上,我都試過……
...

我知道呀,多謝你既回應。
佢覺得閙下人可以發洩到的話,係無問題。
不過俾著我,我會著重於點樣防止下次再發生。(即我會叫呢間公司既人唔好再發野俾我)
如果講左,下次又黎,我諗我都會嬲。

首頁

尾頁

跳至