書展中的寫真集

櫺囹桼
|

1. Rose Ma 馬俊怡34D‧26‧35 《初次/RoseMa First Album》

2. 松岡李那33C‧25、35《I’m Yours》

3. 沙律 X Kimi 33E‧24‧35《閨密遊記》

4. 楊嘉文32H‧28‧38《My Double May》

5. 楊思琦34D‧25‧34《Miss Szeki 2018》

6. 楊曉穎 32A‧23‧33 My ......First Sharon

好明顯...其實佢哋喺書展度唔係賣內而係教英文:A、B、C‧D....EFG...

KTKTKT5
|
櫺囹桼 發表於 18-7-15 07:57
1. Rose Ma 馬俊怡34D‧26‧35 《初次/RoseMa First Album》

32A都出寫真?! 肥仔波都唔止A
milktealai
|
櫺囹桼 發表於 18-7-15 07:57

你漏咗H
flyinsky
|
32a個樣無樣無身材都可以出寫真?
yubiwa310
|
6號咩人黎, 會有人買?
CathyChan1126
|
a太細
點出都出唔到噴血效果
魚仔餅
|
其實呢d書邊種類型嘅人會比錢去買,宅男?男學生?定男人專業人士,阿叔阿伯?
ryan_mami
|
flyinsky 發表於 18-7-15 09:13

同嘉到極
魚兒小寶貝
|
flyinsky 發表於 18-7-15 09:13
百貨應百客
bbnice
|
4,6 個樣……
crystal媽咪
|
6個樣咩事
Fishbbmama
|
6成個男人甘
evalau341
|
KTKTKT5 發表於 18-7-15 08:52
32A都出寫真?! 肥仔波都唔止A

32A個樣仲成熟過楊思琪,好心啦
ValerieBaBa
|
6號係咪周杰倫扮嫁
flyinsky
|
4個樣都好唔掂,仲要扮可憐樣
kittyChing
|
4號好假 ,6號好趕客
我是靚媽
|
四號成副乳 廊係欄到,想點呀!?
KTKTKT5
|
ValerieBaBa 發表於 18-7-15 09:57
6號係咪周杰倫扮嫁

我覺得係男版張柏芝, 重點係男版!!

4號個樣勁娘!
blackberry
|
C琦同松岡影得幾靚喎
cinda72.
|
好兇
波濤兇湧喎