食左呢隻B雜 又幾好喎~

jackieky
|
之前99比左呢隻jamieson既B雜我食~話個人會精神D有力D,食左兩個月, 又真係feel到幾好喎~ 又唔係話貴, 有無JM食緊?
crystal媽咪
|
睇唔到圖
stella^^
|
crystal媽咪 發表於 18-7-15 10:25
睇唔到圖

呢个品牌吾錯我食咗蔔葡子精華一樽60粒,食咗好耐可以推遲收經調經,皮膚又靚女啲个个話我吾似登六!
wcpcelia    發表於 18-7-15 16:04
crystal媽咪
|
stella^^ 發表於 18-7-15 10:58
呢个品牌吾錯我食咗蔔葡子精華一樽60粒,食咗好耐可以推遲收經調經,皮膚又靚女啲个个話我吾似登六!
...

咁好
stella^^
|
crystal媽咪 發表於 18-7-15 11:01
咁好

係冇點你試吓食啦?不過要有恆心食Wow !
crystal媽咪
|
stella^^ 發表於 18-7-15 11:03
係冇點你試吓食啦?不過要有恆心食Wow !

我信你係靚嫲嫲,剛已cap左,稍後去睇。
因我好偏食,缺B2,要補充一下。謝推介☺
chung_ma
|
...

可以影圖看看嗎?謝
patwong
|
jackieky 發表於 18-7-15 09:23
之前99比左呢隻jamieson既B雜我食~話個人會精神D有力D,食左兩個月, 又真係feel到幾好喎~ 又唔係話貴, 有無J ...

喺咪B50?
MJJ_CTE
|
買過b雜&維c,好易氧化不會回購。
lasana
|
有呀~我見好多jm都有講話幾好~所以琴日買左~
bu-b
|
MJJ_CTE 發表於 18-7-15 12:28

係,好快變色,我仔見變左色唔敢食,好浪費
Onlok
|
...

真心問,點遲收經?有關係嗎
lala229
|
MJJ_CTE 發表於 18-7-15 12:28

係,買過b雜,雖然入面有包唔知防潮劑定防腐劑, 但係都好易變色 。而且我覺得佢唔算平 ,喺iherb買的B雜平啲, 功效我覺得差不多
stella^^
|
Onlok 發表於 18-7-15 14:32
真心問,點遲收經?有關係嗎

我就食咗一段長時間係可以推遲小小,當然我剛剛登六亦已經收咗幾年了!不過心境開朗都好緊要?
barotank
|
可以影圖看看嗎?
food1331
|
食開呀~不過唔好食太多喎,過量都唔好
快樂的天使
|
之前99比左呢隻jamieson既B雜我食~話個人會精神D有力D,食左兩個月, 又真係feel到幾好喎~ 又唔係話貴, 有無J ...

可以睇圖嗎?
angel503
|

有圖嗎

beauty778
|
B雜對減壓真係幾有用~不過都唔好依賴la~心境重要D
limomomo
|
其實仲有無咩食物可以幫到吸取維他命B?