求靚雨衣或防風縮骨遮推介

Joant
|

想買
但兩樣都想買within $200
怕自己會唔見
最近有人送左把靚縮骨遮 好輕但勁易反
有冇防風啲推介
ValerieBaBa
|
冇,因為太唔方便,濕左入室內處理麻煩
Supertalkative
|
Joant 發表於 18-7-15 10:57
忽然想買件
但其實有冇用呢

有,大雨時同湊小朋友時會著。

未落雨當外套著都唔覺係雨褸
Joant
|
Supertalkative 發表於 18-7-15 11:07
有,大雨時同湊小朋友時會著。

未落雨當外套著都唔覺係雨褸

點樣嫁?有冇相睇下。thanks
|
Joant 發表於 18-7-15 13:02
點樣嫁?有冇相睇下。thanks

我買嗰隻係舊款,日本百貨應該有

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-7-16 12:36
greyson
|
Joant 發表於 18-7-15 10:57
想買
但兩樣都想買within $200
怕自己會唔見

尼把膠骨縮骨遮$50,幾好用,不過唔係好細把,大風都冇咩問題

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ccmoon
|
Supertalkative 發表於 18-7-15 14:12

個款幾靚喎但大雨頂到嗎?
|
ccmoon 發表於 18-7-15 15:13
個款幾靚喎但大雨頂到嗎?

大雨下太耐都會少少濕嫁,但快乾同唔會冷襯。

超大雨都會帶多把遮,用來遮頭同小朋友
ccmoon
|
Supertalkative 發表於 18-7-15 15:18
大雨下太耐都會少少濕嫁,但快乾同唔會冷襯。

超大雨都會帶多把遮,用來遮頭同小朋友

睇下logon果d有冇機會有先
大姑娘
|
ccmoon 發表於 18-7-15 15:41

有都會超樓主 budget, $200 以內; logon 肯定唔止。
MariaTsui
|
其實靚的雨褸 縮骨傘,真的會超樓主budget,這兩樣會在日本旅行時買,超輕
|
ccmoon 發表於 18-7-15 15:41

而家季尾,今日睇一田同吉吉島都係得返花碌碌嗰啲
Joant
|
MariaTsui 發表於 18-7-15 16:36
其實靚的雨褸 縮骨傘,真的會超樓主budget,這兩樣會在日本旅行時買,超輕
...

我怕我會唔見
過200的我已有目標 想買unnbrella
但係想睇過<$200仲有無選擇

ccli629
|
我有把water front 縮骨遮, 自己開但按掣收, 暫時嚟計都好防風, 又唔係好重. 上年喺日本買好似2000円.
不過個款比較男裝, 都算大把 (起碼唔係自私遮)
tsung
|
Supertalkative 發表於 18-7-15 14:12

黑色好型
|
tsung 發表於 18-7-16 12:22
黑色好型

無啦,無晒靚款,邊度有的話我知
tsung
|
Supertalkative 發表於 18-7-16 12:29
無啦,無晒靚款,邊度有的話我知

可惜
Joant
|
ccli629 發表於 18-7-16 10:37
我有把water front 縮骨遮, 自己開但按掣收, 暫時嚟計都好防風, 又唔係好重. 上年喺日本買好似2000円.
不 ...

有圖睇嘛?我朋友話佢唔抗風
ccli629
|
Joant 發表於 18-7-16 18:05
有圖睇嘛?我朋友話佢唔抗風

Sorry, 咁遲先覆你. 我係呢款

https://item.rakuten.co.jp/nouveaustore/oncp3f55uh/