好想學瑜伽

miemiebaby
|
最近忽然好想學瑜伽,希望可以收返啲線條,JM們有好介紹嗎?
hhmum
|
miemiebaby 發表於 18-7-15 11:44

平平地就工聯會
大B_mama_小B
|
响團購揾D自己啱yoga, 塭啱上堂地區時間, 內容。 先試堂, 睇下自己有無興趣jojn
mmya
|
gogogo 絕對對身心有益
miemiebaby
|
hhmum 發表於 18-7-15 11:51
平平地就工聯會

聽人講麻麻哋(emoji)
miemiebaby
|
大B_mama_小B 發表於 18-7-15 12:04
响團購揾D自己啱yoga, 塭啱上堂地區時間, 內容。 先試堂, 睇下自己有無興趣jojn
...

我驚團購嗰啲做完要屈人join plan,怕怕
miemiebaby
|
mmya 發表於 18-7-15 12:04
gogogo 絕對對身心有益

第一次咋,都唔知邊度做好
cky34979
|
你想收 做肌肉
我做開Yoga只系鬆左筋 甘動作做得令點 小腿不粗
miemiebaby
|
cky34979 發表於 18-7-15 12:25
你想收 做肌肉
我做開Yoga只系鬆左筋 甘動作做得令點 小腿不粗

我本身食野唔多,但愈來愈肥再唔keep就大件事
你去開邊度做㗎?可以分享下嗎
cky34979
|
回覆 miemiebaby 的帖子

我系physical 但人好多
mmya
|
如果初初做 切勿期望太高 要做到一年半載先至見到效果 你諗下一星期只做一小時 要拉返幾廿年緊左嘅筋!
cinda72.
|
我都想試下,但又驚自己太過卜卜脆(骨頭)
Winnie_1210
|
miemiebaby 發表於 18-7-15 11:44

做gym係Training muscles先可以修到線條

miemiebaby
|
cky34979 發表於 18-7-15 12:37
回覆 miemiebaby 的帖子

我系physical 但人好多

係咪要join plan?
miemiebaby
|
mmya 發表於 18-7-15 12:38
如果初初做 切勿期望太高 要做到一年半載先至見到效果 你諗下一星期只做一小時 要拉返幾廿年緊左嘅筋!
...

你講得好有道理,今次真係唔可以咁輕易放棄
miemiebaby
|
cinda72. 發表於 18-7-15 12:40
我都想試下,但又驚自己太過卜卜脆(骨頭)

miemiebaby
|
Winnie_1210 發表於 18-7-15 12:48

做gym係Training muscles先可以修到線條

我唔想要muscles呀
Winnie_1210
|
miemiebaby 發表於 18-7-15 12:57
我唔想要muscles呀

你以為係大隻佬咁一嚿嚿?我咁勤力操又長期食protein類食物都唔會,你諗多咗啦
miemiebaby
|
Winnie_1210 發表於 18-7-15 13:08
你以為係大隻佬咁一嚿嚿?我咁勤力操又長期食protein類食物都唔會,你諗多咗啦
...

你一星期幾多次啊?
danad
|
我join Pure,覺得幾好,但要簽約,再逐個月比錢。其實你要keep,就預左一星期做幾次,咁join plan一定抵d