請問有冇室內設計師好介紹?

newmum10
|
三房兩廳,家中人口眾多,想透過重新裝修,使空間更加見駛。請問大家有冇室內設計師可以介紹
summerize
|
newmum10 發表於 18-7-15 14:15
三房兩廳,家中人口眾多,想透過重新裝修,使空間更加見駛。請問大家有冇室內設計師可以介紹
...

有呀,雖然不是甚麼名設計師同設計咩勁野,不過出來效果不錯,和諧實用
Mnopq1
|
...

我都有呀
設計師自己上門度尺,價錢合理質料好,不過見佢好忙較難約,可能度尺又畫圖又上門跟裝修進步,好似每一part都見佢出現。
newmum10
|
summerize 發表於 18-7-15 19:54
有呀,雖然不是甚麼名設計師同設計咩勁野,不過出來效果不錯,和諧實用
...

請問是裝修設計公司?還是設計師自己freelance接job ? 我最近搵咗一間裝修設計公司,個報價好驚嚇,但自己跟裝修設計又好煩,而家頭痛緊
newmum10
|
Mnopq1 發表於 18-7-15 23:46
我都有呀
設計師自己上門度尺,價錢合理質料好,不過見佢好忙較難約,可能度尺又畫圖又上門跟裝 ...

我就是想搵這種室內設計師,可以透露下個價錢嗎?我間屋實尺700左右,想改動間隔徹底重裝
Piggy2Piggy
|
summerize 發表於 18-7-15 19:54
...

可否 PM我?
Piggy2Piggy
|
我都有呀
設計師自己上門度尺,價錢合理質料好,不過見佢好忙較難約,可能度尺又畫圖又上門跟裝 ...

可否PM我?
Sing_mo
|
我都有呀

可以pm我嗎?
有無相睇?
Mnopq1
|
Sing_mo 發表於 18-8-2 12:52
可以pm我嗎?
有無相睇?

可以呀
chanti
|
...

我都想知、要全屋設計及造櫃. 你去左個間報價是大公司?
wuwucancan
|
我都有呀

想知toothis
Mnopq1
|
Mnopq1 發表於 18-8-2 16:42
可以呀

其中一層樓搵佢裝修既相用料唔錯同埋都跟得幾好,來緊另一層收租既都會搵佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
上校車
|
Mnopq1 發表於 18-8-2 16:52
其中一層樓搵佢裝修既相用料唔錯同埋都跟得幾好,來緊另一層收租既都會搵佢

...
請問咁整大概幾錢?有無只做設計?
Mnopq1
|

...

仲有衣櫃

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Mnopq1
|
上校車 發表於 18-8-2 16:56
請問咁整大概幾錢?有無只做設計?

上次我做2間房之後仲有廳既部分家私(地台床、衣櫃、書枱、電視櫃、門口鞋櫃) 大概$63000
上校車
|
Mnopq1 發表於 18-8-2 17:55
上次我做2間房之後仲有廳既部分家私(地台床、衣櫃、書枱、電視櫃、門口鞋櫃) 大概$63000
...
包設計?有興趣
Mnopq1
|
上校車 發表於 18-8-2 18:40
包設計?有興趣

包埋畫圖
上校車    發表於 18-8-2 20:13
melody228
|

...

呢度幾錢?
jameslee090803
|
...

黎緊都要全屋裝修,可否pm,thanks
super888
|
...

請PM 資料。 謝謝。