親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

yanzac75 發表於 18-7-22 07:25
價錢幾多?多吾多人去

正價大人$168, 小童$138
klook好似有75% off
工聯會好似都有

我上星期去唔多人

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-22 17:00
工聯會好似都有

請問二歲幾小朋友要買飛及check 證件嗎?

大宅

torocat2010 發表於 18-7-24 08:25
請問二歲幾小朋友要買飛及check 證件嗎?

三歲以下係免費,佢地冇check證呀,不過冇票就冇嗰本玩扮職業既書仔,我嗰次去兩大兩小,佢俾左三本書我,但我見佢好似寫11歲以下先有書仔

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-24 10:46
三歲以下係免費,佢地冇check證呀,不過冇票就冇嗰本玩扮職業既書仔,我嗰次去兩大兩小,佢俾左三本書我, ...

如果兩大一小,小的未夠三歲即係冇得玩職業特工?

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-22 17:00
工聯會好似都有

請問係咪就咁係klook買入場券就得?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

工聯會好似都有

klook買入場卷都包玩職業?

大宅

yuensiu 發表於 18-7-26 12:55
klook買入場卷都包玩職業?

咁要打去問下先知,因為我係喺門口售票處買的,但我估佢係俾入場既小朋友玩的

大宅

torocat2010 發表於 18-7-24 19:54
如果兩大一小,小的未夠三歲即係冇得玩職業特工?

我打去問過,佢話0-2歲唔使買票都會俾書仔佢玩,3-11歲就係”建議”年齡玩職業特工

大宅

kiki_0128 發表於 18-7-25 14:46
請問係咪就咁係klook買入場券就得?

呢樣我都問左,原來邊度買票都可以玩職業特工,只要去門口換票時就會俾的

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-26 13:50
呢樣我都問左,原來邊度買票都可以玩職業特工,只要去門口換票時就會俾的
...

Thx

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

LittlePanMama 發表於 18-7-26 13:50
...

正。因為見大人平好多。小童反而用信用卡9折都係差$1x蚊

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-26 13:48
我打去問過,佢話0-2歲唔使買票都會俾書仔佢玩,3-11歲就係”建議”年齡玩職業特工
...

多謝妳,太好了(emoji)

大宅

回覆樓主

我推介朋友去玩,佢地都話抵而且風景優美

佢既酒店比較貴,如果唔係喺嗰度住一晚都幾好,夜晚可以去沙灘或碼頭附近散步,好relax,好似去左旅行咁

大宅

Xmas吸收勳章

LittlePanMama 發表於 18-7-20 10:56

餐廳中午係賣快餐,我地都係用左45分鐘食個lunch,望 ...

想問下坐車或坐船,要幾耐先到呀?

大宅

cocoto313 發表於 18-7-28 03:57
想問下坐車或坐船,要幾耐先到呀?

中環坐船30分鐘,再行10分鐘
葵芳新都會/青衣港鐵站坐shuttle 約10分鐘,再行3分鐘

大宅

LittlePanMama 發表於 18-7-17 18:30
佢係星期六日先有架

買票入場會有本書仔,拎住佢去LG層排隊預約(會貼張貼紙有時間喺度,之後早五分鐘到指 ...

書仔是否買票時俾埋?

大宅

torocat2010 發表於 18-8-3 08:22
書仔是否買票時俾埋?

正門換票時會俾

大宅

Xmas吸收勳章

LittlePanMama 發表於 18-7-17 12:07
我上星期十二點到,見有兩個after lunch既section full左,其他都有位, 當日我係邊玩邊book, 到最後想玩建 ...

今去玩完,玩晒咁多個,建築師淨係砌logo之類無咩特別,所以唔使失望。
分享俾其他人,太陽館可以不去,好好好好遠,完全和太空無關,淨係整木既玩具,小朋友淨唔到,我估要8歲先得,全程係我整,我都要好小心做。
台灣babyboss小朋友自主,自己排隊自己玩,技巧性多d活動d。
香港就家長攞籌,學術性多d講多d。
但入去穿衫影下相,小朋友都開心既。
多謝你分享,我才決定買。

大宅

cocoto313 發表於 18-8-5 01:54
今去玩完,玩晒咁多個,建築師淨係砌logo之類無咩特別,所以唔使失望。
分享俾其他人,太陽館可以不去,好 ...

多謝你既分享,我地上次去台灣冇去baby boss, 小朋友都係第一次玩,所以佢地覺得幾得意,聽完你咁講,下次去台灣又同佢地去baby boss体驗下先

子爵府

cocoto313 發表於 18-8-5 01:54
分享俾其他人,太陽館可以不去,好 ...

請問玩晒咁多職業要幾多個鐘? 另外場內餐廳貴唔貴?

首頁

尾頁

跳至