自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主

會!我仲嬲緊我個仔
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

侯爵府

回覆樓主:

我都從來唔搞冷戰咖喎,對任何人,有乜唔開心我就炳(上司同阿爸阿媽會就住,技巧D 表達我不滿),佢覺得自己有理就攤開出來講囉,我又唔係咁橫蠻一定自己啱哂,但如果講唔過我,佢都要有歉意卦,咁道咗歉,仲嬲乜鬼,冷乜戰啫。我都好憎人搞冷戰,咩叫做「你都知我嬲乜咖啦…」,有不滿就攤開出來講囉,點解要估估下啫。

水晶宮

jojo1234 發表於 18-7-16 11:49
多謝各位jm意見。見我標題寫(請教),我係真心想大家比意見我,

仔仔對婆婆吾夠關心,我感覺失望。但又吾 ...

男仔粗枝大葉,你唔出聲佢可能唔知你嬲乜,青春期更自我中心, 你講到出口,佢都未必show你

我仔就係咁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

jojo1234 發表於 18-7-15 16:25
一直以黎太愛佢太為佢,乜都諗左仔仔先,好想將對佢嘅愛減少啲,至少表面上令佢覺得媽咪冇以前咁愛佢,這樣 ...

咁既行為好幼稚. 拍拖少女咩, 又冷戰又去扮冷淡...... 我估多數男人都會好討厭女人呢d 行為, 阿媽都係咁話.

一家人可相對幾耐? 與其花時間去冷戰, 又玩攻心計, 不如諗法增進感情. 旅行至再教, 我覺得遲, 要教係即時教, anyway, 你有你既方法, 大家再傾下都好過冇.

佢對婆婆冇乜關心係冇得迫... 我明白點解你會失望. 我個仔好少見婆婆, 中文又唔掂, 話題都唔同, 佢對婆婆都係冇關心. 佢見我99 就開籠雀咁.. 初初我都失望又嬲, 而家唯有氹氹下要佢ws 講多d野, 俾多d 機會俾佢地傾計, show 下相咁(平時我唔俾佢用電話, 如果佢share 相俾婆婆嫲嫲我有時會俾, 係唔公平架啦....) . 我都唔知點教至係最好, 但我認為呢d 野真係迫唔到, 搞埋d 無謂野佢地唔會覺悟, 唔好話人, 我都係一把年紀至知媽媽好.

首頁

尾頁

跳至