25歲前後身體機能係兩個境界

卡邦尼
|
去到23,24都仲係維持食極唔肥,一過左25分水嶺,稍為偷懶唔郁動,個肚好快又脹一圈
bbkq
|
下,35先係吖,肚腩突然好長肉
wcpcelia    發表於 18-7-16 13:03
Wingwingm
|
25嗰陣我超瘦,食極唔肥
小ice
|
25仲好後生喎,咁快肥? 至少都35後啦?
Kristytracy
|
我25歲前後係最瘦時候。
crystal媽咪
|
25唔會喎,我28、9嘅時候都係好瘦
過3x便要控制一下飲食同做運動
ilovematthew
|
卡邦尼 發表於 18-7-15 16:13
去到23,24都仲係維持食極唔肥,一過左25分水嶺,稍為偷懶唔郁動,個肚好快又脹一圈 ...

我30以下係瘦,33生完一發不可收拾,直到現在人到中年,肚好難減,又成日坐
she007
|
我以前係25腰
3字之後26腰,我就成日以為自己係26,點知肥下又27,肥下又28,不過我冇幾多肚腩,著貼身衫都唔會突腩。
treeming
|
年紀大左 有節制
少糖少肉多菜 體重輕了
lotusykl
|
35歲後先至覺得大分別,25歲好黃金時期,好好㗎喎
maikita
|

我覺得40歲後先大分別

QUEEN314    發表於 18-7-15 17:38
bik1229
|
maikita 發表於 18-7-15 17:24
我覺得40歲後先大分別

43後冇運動好易暴漲。

40歲前好易keep。
zzac
|
30後仲勁
choiyan05
|
我明 我一直好瘦 20出頭23,24腰
而加20尾 26,27腰 肚腩越來越大
sabun
|
40歲後分別最大!
wewanwan
|
sabun 發表於 18-7-15 17:36
40歲後分別最大!

我都覺,之前一直以為自己瘦,突然有一日照鏡係發現點解個肚可以咁大
亞豬媽媽
|
卡邦尼 發表於 18-7-15 16:13
去到23,24都仲係維持食極唔肥,一過左25分水嶺,稍為偷懶唔郁動,個肚好快又脹一圈 ...
唉…除左食野,依家只要坐係電腦前面一段時間無郁,D扁頸背就好硬好酸痛
魚兒小寶貝
|
我身體feel 到分別既年齡係35, 之後係40
Winnie_1210
|
30前油浸都唔肥;30後生完一個比一個難修身。。。所以先從飲食著手戒糖、戒零食、臨瞓前最少4個鐘空腹、每星期最少2次1個鐘以上出汗嘅運動25前靚係父母俾;25後就全部靠自己!加油
bosch
|
25 歲就咁,係咪你身體唔好? 要注意下呀。