心情差

baubauzz
|
好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得自己既地方,好想大喊一場
wayland910
|
baubauzz 發表於 18-7-15 18:11
好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得 ...

baubauzz
|
好想放棄所有野。試過自殺,但最後冇事救得返。。但係更加覺得難過
CKBB
|
好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得 ...

樓主,你情緒應該已出現問題,建議嘗試見見心理E生,因為你已有自殺傾向。祝福您!
堅媽
|

正如快啲尋求專業人事協助
Charlotte_mom
|
係囉,偶然我都有時侯真係只想做「衣櫃裡的女人」,咩都唔想講,咩都唔想做
但如果走唔返出黎,就要勇敢d搵專業人士幫手了
crystal媽咪
|
想喊就喊咗先,唔好屈住。
可以嘅話就搵朋友或者專業人士傾下, 死好容易,不過解決唔到問題。 我都試過想自殺,身邊既一個陌生人, 佢見到都好驚,好擔心……
諗下你屋企人、朋友……

金金人
|
jm 雖然你呢一刻可能好辛苦,但你諗下,幾多人因為意外離開呢個世界,佢地唔想,但無得揀!我地仲有得揀,已經係一種幸福~無事解決唔到!搵專業人士求助~佢地一定可以幫到你架。。。
333s
|

壓力大....
找出什么問題令你驚?
說來听听。

tansyneko
|

小雄維尼
|
想放棄生命? 去轉癌症舒緩病房睇下啦, 個d明知生命倒數, 但係都盡量要自己頂住。 你既然係死門關出返黎, 證明你仲有你要做既野, 諗點死不如諗點生活令自己舒服d好過啦
szeszes
|
快 尋求 專業人士 幫忙
cindy618
|
最重要自己愛自己
加油
ilovematthew
|

似情緒病,快看醫生,唔好拖
tsung
|
建議樓主唔好諱疾忌醫,儘快尋求專業人士協助加油!
天大地大
|
樓主,我心情都差。我因為小產。樓主,你因為乜唔開心呢?
Poyau
|

放鬆
Chamo
|
baubauzz 發表於 18-7-15 18:15
好想放棄所有野。試過自殺,但最後冇事救得返。。但係更加覺得難過

救得返, 醫院有藥給你嗎?
moonlight9198
|

看看醫生,講你既問題比醫生知,等醫生評估你既情況,食藥或其他對你有幫助既治療,
死唔可以解決問題,只會增加更多問題,
樓主,你可能係情緒出現問題,睇睇醫生啦,等醫生去幫你解決你現時情緒問題啦。
anniekayan
|
樓主,明白你要面對感情同工作上壓力,加油啊!難關總會過去的,只係時間問題。但你宜家要愛錫自己,快d去睇医生,不要誤診啊!你有抑鬱既症狀呀。我係過來人。