有無人試過用位元堂防掉髮強勒洗頭水?

mypineapple
|
最近甩多咗頭髮, 想轉洗頭水, 睇吓有無改善
玫瑰花茶
|
mypineapple 發表於 18-7-15 19:47

我用過,覺得唔好用,甩頭髮唔覺有改善,而且用親個頭就痕,可能隻洗頭水唔夾我。
agnes-L
|
我用緊。甩少左d。現在我2款洗頭水互用
good_pig
|
我有朋友話ok
SUMMER581
|
用過, 甩得仲多

而家用緊梨奥美, 雖然都會甩,但冇以前咁勁,有少少改善
tsung
|

唔覺有大改善
happyty
|
C6用緊,但效果不明顯,反而之前用霸王仲甩少左。
怪獸青BB
|
無用,我覺得比較乾
Parasoo
|
位元堂唔得,用過甩得仲多,試下花王呢隻幾好用,甩少咗好多。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
karen508hk
|
Parasoo 發表於 18-7-15 20:23
位元堂唔得,用過甩得仲多,試下花王呢隻幾好用,甩少咗好多。

呢款會唔會好笠?
NGASZE626
|
用緊,唔覺甩少左
kayen
|

用過完全冇收善
Parasoo
|
karen508hk 發表於 18-7-15 21:03
呢款會唔會好笠?

唔笠架
Hansma
|
用過,感覺乾,頭痕,唔會再買
(我一般髮質),
而家用C巴都覺得乾,頭痕,唔知係咪“防甩髮/再生髮”嘅洗頭水都咁上下。反而用其他普通洗頭水無事。
mypineapple
|
agnes-L 發表於 18-7-15 20:04
我用緊。甩少左d。現在我2款洗頭水互用

請問另一款用邊隻?
mypineapple
|
SUMMER581 發表於 18-7-15 20:07
用過, 甩得仲多

而家用緊梨奥美, 雖然都會甩,但冇以前咁勁,有少少改善

甩得仲多?
|

位元堂d出品
agnes-L
|
mypineapple 發表於 18-7-15 21:23
請問另一款用邊隻?

我頭髮很快就會"立"。我是每天洗頭。約3~4天互換洗頭水來洗頭

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
simsim06
|
我媽話用左50惠甩少左
BBLOVEMAMA
|

我OK 喎,無咩甩,或可試下Ofarm 內洗頭水,细细枝