京阪神情況

c6C9home
|
有冇JM身在京阪神,水災是否很嚴重? 有影響行程嗎?
Chingball
|
c6C9home 發表於 18-7-15 21:53

大阪天氣好好
c6C9home
|
Chingball 發表於 18-7-15 22:00
大阪天氣好好

行程景點有沒有受水災影響
Chingball
|
c6C9home 發表於 18-7-15 22:01
行程景點有沒有受水災影響

只去大阪和奈良
|

你聽邊位說呀?
京都, 奈良、宇治晒到浪呀。街道乾淨潔,完全無漬像浸水

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nmvcsw
|
12312 發表於 18-7-15 22:51
你聽邊位說呀?京都, 奈良、宇治晒到浪呀。街道乾淨潔,完全無漬像浸水
但我好驚呀 ~

電視見到, 日本房屋倒塌、死左幾十日、屍橫遍野、斷水斷電、交通癱瘓、超市比人搶購一空、災民要瞓避難中心、可能會宣布成為疫埠 ...

你唔好呃人啦.
|
nmvcsw 發表於 18-7-15 23:03
但我好驚呀 ~

電視見到, 日本房屋倒塌、死左幾十日、屍橫遍野、斷水斷電、交通癱瘓、超市比人搶購一空、 ...

騙到你咩

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Mei
|

剛在京阪神回來,一切正常
wcpcelia    發表於 18-7-16 11:37
c6C9home
|
謝謝各位
boaangel
|
nmvcsw 發表於 18-7-15 23:03
但我好驚呀 ~

電視見到, 日本房屋倒塌、死左幾十日、屍橫遍野、斷水斷電、交通癱瘓、超市比人搶購一空、 ...

係咪廣島?
littlecyrus
|
昨日去完京都,完全冇問題,但就熱到爆炸,成38度,三點已經去完稻荷同清水,最後決定唔去竹林喇
princessally
|
好熱,熱到傻,今日去咗京都,好似香港作打風嗰種翳焗,亦都唔想行街,簡直係係熱浪(emoji)
|
12312 發表於 18-7-15 22:51
你聽邊位說呀?
京都, 奈良、宇治晒到浪呀。街道乾淨潔,完全無漬像浸水

吉野
|
天氣好到不得了,地方唔見沙石