明天放胎了,可以給我祝福嗎?

黑白小狗狗
|

到台灣IVF, 留在台有十日,明天終於放胎了,有點緊張呢⋯⋯希望可以一次成功

買了Bromelain, 如成功,剩下的希望有機會送給jm們:mother:

更新:放胎後第三日,唔知點解,好似無乜感覺咁⋯⋯

AikoMok
|
黑白小狗狗 發表於 18-7-15 22:32
到台灣IVF, 留在台有十日,明天終於放胎了,有點緊張呢⋯⋯希望可以一次成功

買了Bromelain, ...

加油牙!5使緊張5痛好快完成,記得E生幫你放胎時開下超聲波機,你會好興奮
Maggie96088506
|
祝福你
黑白小狗狗
|
AikoMok 發表於 18-7-15 22:48
加油牙!5使緊張5痛好快完成,記得E生幫你放胎時開下超聲波機,你會好興奮
...

多謝你呀~超聲波機?係未醫生到時會開比我架?
黑白小狗狗
|
Maggie96088506 發表於 18-7-15 22:52
祝福你

多謝你~
missyb
|
祝福你, 順順利利
AikoMok
|
黑白小狗狗 發表於 18-7-15 23:00
多謝你呀~超聲波機?係未醫生到時會開比我架?

係牙!E生幫你放胎時你會照超聲波,你會看到你小寶貝游入你子宮好感動會
pkh0207
|

加油呀。我4月果時都留左台灣十二日。開針到植入先返。最後我成功帶左二個B.B. 返來。
希望你都順利帶B.B. 返來啦。
植入唔駛緊張。唔痛架。保持開心,放鬆心情。
祝你1takepass
黑白小狗狗
|
missyb 發表於 18-7-15 23:03
祝福你, 順順利利

多謝你~
黑白小狗狗
|
pkh0207 發表於 18-7-15 23:08
加油呀。我4月果時都留左台灣十二日。開針到植入先返。最後我成功帶左二個B.B. 返來。
希望你都順利帶B.B. ...

多謝呀~我都希望好似你咁成功pass
船兒
|
祝福你,一次成功!
聖誕老人
|
祝你一次成功,加油
kaspertam
|

祝順順利利,保持愉快心情,放完胎注意肚仔保暖。 加油。
Roselike
|
kaspertam 發表於 18-7-16 00:12
祝順順利利,保持愉快心情,放完胎注意肚仔保暖。 加油。

㊗️你成功!
Sodacream
|
祝成功 祝好孕!加油
bugkimo
|
加油。記得放輕鬆。bb會痴實你。
Manmanman12345
|

祝福你啊!頭幾天記得多休息!
wudy
|
祝福你, 順順利利.
sym1123
|

加油。。。祝成功
yyann1124
|
加油,祝你好孕