有無咩方法去到嘴角暗沉

kkarman
|
好耐之前嘴角損左,好番後就黑左一撻暗沉左,試過用磨砂,laneige隻lip mask去角質都無咩用,唔知仲有無咩方法可以去暗沉呢,而家查鮮色dd唇膏都好礙眼咁。。。
yeemeif
|
試吓用嫩紅素,應該得
kkarman
|
yeemeif 發表於 18-7-16 10:21
試吓用嫩紅素,應該得

係咩黎?邊度有得買呢?
yeemeif
|
kkarman 發表於 18-7-16 10:32
係咩黎?邊度有得買呢?

莎莎,黑色素沉澱,有時咀唇黑黑地搽幾日就去晒黑色素
wcpcelia    發表於 18-7-16 13:16
tsung
|
yeemeif 發表於 18-7-16 11:15

kkarman
|

咁好!!有無圖睇吓
yeemeif
|
kkarman 發表於 18-7-16 13:05
咁好!!有無圖睇吓

this

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kkarman
|
yeemeif 發表於 18-7-16 13:16
this

thankyou!!!
咁係咪keep住查先ok, 唔查會唔會打回原形??
yeemeif
|
kkarman 發表於 18-7-16 13:58
thankyou!!!
咁係咪keep住查先ok, 唔查會唔會打回原形??

如果無其他原因就唔會
rachie
|

我個嘴唇無端端黑左一撻,好似黑斑咁唔知呢隻有冇用?
yeemeif
|
rachie 發表於 18-7-16 15:08
我個嘴唇無端端黑左一撻,好似黑斑咁唔知呢隻有冇用?

一試無妨,佢對咀唇黑色素好有效,在我身上兩日已睇到效果
rachie
|
yeemeif 發表於 18-7-16 15:35

Thanks, 咁我買來試吓先
kkarman
|
yeemeif 發表於 18-7-16 15:35

我用左3日,我每次都係查少少係咀角度,1日2次,顏色係淺左,但尋日開始覺得有d痛同埋好明顯脫皮,尋日已經停用,今日都仲有痛同脫皮,好似用左杏仁酸咁,無諗過呢枝野咁刺激,而家咀角拿住痛咁,唔知幾時先無事
yeemeif
|
kkarman 發表於 18-7-20 13:05
我用左3日,我每次都係查少少係咀角度,1日2次,顏色係淺左,但尋日開始覺得有d痛同埋好明顯脫皮,尋日已 ...

我用咗好多次都無事,估唔到會唔啱你用,令到你咁真係唔好意思,sorry呀
kid
|
kkarman 發表於 18-7-16 10:06
好耐之前嘴角損左,好番後就黑左一撻暗沉左,試過用磨砂,laneige隻lip mask去角質都無咩用,唔知仲有無咩 ...

其實都算係疤痕,可能試徐疤膏
lemonlemoncc
|

咩牌子?
kkarman
|
yeemeif 發表於 18-7-20 16:31
我用咗好多次都無事,估唔到會唔啱你用,令到你咁真係唔好意思,sorry呀
...

唔緊要,人夾人,唔知係咪咀角皮膚比較薄,我都有查手手腳腳d蚊印,一日一次,又無事,係咀角就有咁大反應。。。
kkarman
|
kid 發表於 18-7-20 16:34
其實都算係疤痕,可能試徐疤膏

而家係淺色左呀,不過甩緊皮,好似煥膚咁,等好番再睇吓會唔會又再黑番先
yeemeif
|
lemonlemoncc 發表於 18-7-20 16:34
咩牌子?

7樓有相