2019年2月 QM bb

karrrrrrchang
|
Hello! 請問有2019年2月QM生嘅媽媽嗎?
ahfer619
|
我都係QM, EDD 2月9, 第二胎
karenmak1234
|
karrrrrrchang 發表於 18-7-16 10:30

我都係呀
Cat_so
|
karrrrrrchang 發表於 18-7-16 10:30

第一胎,2月1日預產QM ☺️
|
Hello! 我25/2呀!
|
我2月22日
grassyi
|

第一胎,預產期9feb , 不過仲諗緊 會唔會找私家 開刀 (emoji)
chcheng
|
Hello! 我的双B係27/2呀!
bcfonog
|

EDD 2月18. 你地約左幾時產檢
|
回覆 bcfonog 的帖子

我8月1去贊育呀你地呢?
charm_xd
|
chcheng 發表於 18-7-22 14:24
Hello! 我的双B係27/2呀!

哇好勁!
|
karenmak1234 發表於 18-7-24 11:38
回覆 bcfonog 的帖子

我8月1去贊育呀你地呢?

我遲左約,8月15先去(emoji)
prettykuan
|
Halo(emoji)我係7/8係贊玉第一次產檢
EDD係25/2,第2胎(emoji)
babywoip
|

我係呀,預產期2月24日,剛到了QE做第一次檢查,見助產士,仲約了之後覆診/唐氏/見醫生⋯的日子,若有媽媽谷,請加我
Pistolmama
|
karrrrrrchang 發表於 18-7-25 18:48
我遲左約,8月15先去(emoji)

我都遲左約,早一日,14/8,但姑娘話已經14w, 無得做oscar, 要私家做(emoji)
arkeyyy
|

Hello,我係呀!EDD 2月25~約左8月8去贊育(emoji)
|
各位QM準媽媽,大家有無興趣開whatsapp group傾下呀?
|
karrrrrrchang 發表於 18-7-30 18:30
各位QM準媽媽,大家有無興趣開whatsapp group傾下呀?

好呀
s2022306
|
karrrrrrchang 發表於 18-7-30 18:30

好牙(emoji)(emoji)‍♀️我三月頭
CLSophia
|

你好牙,我都係2月預產期係QM,唔知可否加埋我入媽媽谷,大家傾吓牙,我電話係91354785,謝謝