綾瀨遙新劇《繼母與女兒的藍調》

wong81
|
兩個主角我都好鍾意,暫時睇左第一集,睇落都幾對版,希望繼續追落去個故事都會好睇la~
VickiC
|
wong81 發表於 18-7-16 11:36
兩個主角我都好鍾意,暫時睇左第一集,睇落都幾對版,希望繼續追落去個故事都會好睇la~ ...

個(emoji)妺好可愛。
是是但但
|
呢套我想睇, 不過等佢出多D 先一次過睇。
lalalalalan
|
除左主角之外仲有佐藤健喎,卡士黎講都算幾勁下
小龜只
|
想睇竹野內豐,個故仔好似係漫畫改編,應該都好睇掛
welovecats
|
竹野內豐真係愈黎愈有型,有佢既劇我都一定會追咁濟
佢已經好多年無拍過TBS劇集啦,呢套點都睇
是是但但
|
今日還是忍唔住睇佐....
好睇呀!
不過綾瀨遙個角色, 有點痴線。佢跳肚皮舞個下, 都真係笑了....
lalalalalan
|
見到mytv super已經播出左第一集,今晚收工返屋企就睇先
wcpcelia    發表於 18-7-17 17:31
wong81
|
是是但但 發表於 18-7-16 14:51
呢套我想睇, 不過等佢出多D 先一次過睇。

我都剩係睇左第一集一出就睇等唔切
wong81
|
小龜只 發表於 18-7-16 19:02
想睇竹野內豐,個故仔好似係漫畫改編,應該都好睇掛

第一集唔錯啊,值得追下
mocha_y
|
welovecats 發表於 18-7-17 12:46
竹野內豐真係愈黎愈有型,有佢既劇我都一定會追咁濟
佢已經好多年無拍過TBS劇集啦,呢套點都睇 ...

唔認得佢,唔講唔知喺佢
ssshk
|
第6集 良一係咪會死(emoji)(emoji)
cassie0025
|
有竹野內豐架?? 咁一定要睇!!
tansyneko
|

Conybrownbb
|
cassie0025 發表於 18-8-12 01:15
有竹野內豐架?? 咁一定要睇!!

同問
keung0413
|
我睇左5集。。。
如果係跟漫畫原著, 竹野内豐下一集就會。。。
好傷心。。
三棵樹
|
keung0413 發表於 18-8-12 01:56
我睇左5集。。。
好傷心。。

我都等緊第6集 …………
良一咁快就 …………
wawaliluk
|
keung0413 發表於 18-8-12 01:56
我睇左5集。。。
好傷心。。

我仲諗住有奇蹟,男一捱到10年。
SJ6
|

下集好緊張
不過唔知點解一向唔鍾意綾瀨遙做戲
同時間啱啱煲完 基督山伯爵之華麗復仇同埋女神探夏洛克
love2talk
|
wong81 發表於 18-7-16 11:36
兩個主角我都好鍾意,暫時睇左第一集,睇落都幾對版,希望繼續追落去個故事都會好睇la~ ...

我最近無意中睇到佢另一套叫「嬌妻出沒注意」,都幾得意。