招聘五日文職

04kt
|

1) 會計文員, 負責開票, 對數入電腦, 簡單文職工作, 無需經驗, 最好有會計經驗或商科學歷。
2) 分析文員, 負責制作會計分析報表, 要懂excel, 無需經驗, 最好大專畢業。

3) 會計主管, 負責指導同事入單,核對同事工作, 負責簡化工作流程, 要懂電腦, 會計系統, 有主管經驗。無需埋數。

葵涌區, 五日工作, 9-5, 銀行假, 人工視經驗而定, 10K-30K. 即時上班優先, 謝謝!

mwong128
|
pls pm, tks
mandy0117
|
Pm Thankyou
shirley_cst
|
04kt 發表於 18-7-16 13:36
1) 會計文員, 負責開票, 對數入電腦, 簡單文職工作, 無需經驗, 最好有會計經驗或商科學歷。
2) 分析文員, ...

有興趣分析文員,pm我,thx
karmanobasi319
|

有意,可即時番工
kshmily
|
有意 可即時上班 請pm pls
Thank you
mwong128
|
pls pm
bkbk90
|
回覆 04kt 的帖子

Pm. Pls
purinki
|
有意會計文員
04kt
|
push
mollybach
|
有意申請職,請pm求職詳情,謝謝你!
mwong128
|
pls pm
小詠
|

有意。請pm
IloveKpop
|

Pls PM details, Tks
candydoll
|
回覆 04kt 的帖子

請問仲請人嗎?有意會計文員,有會計文憑,Lcc中級證書,可即時上班。請問地點係葵涌邊個位置?請pm詳情,謝謝
lukluk0307
|
有意主管位,pls pm thx
葵涌邊度?
mwong128
|
2) 分析文員, 負責制作會計分析報表, 要懂excel, 無需經驗, 最好大專畢業。
pls pm. tks
|

請問會計文員仲有冇空缺
Pm me thx