陳樹武醫生開刀

kei84
|
想請問下大家,有無人係陳樹武醫生開刀呀?
想問下手勢好嗎?
仲有,傷口長度長嗎,真係好想請教下呀(emoji)(emoji)

RL1268
|
kei84 發表於 18-7-16 21:02
想問下手勢好嗎?
仲有,傷口長度長嗎,真係好想請教下呀(emoji ...

佢手勢好好價錢唔貴, 傷口唔會好長, 開完刀第二日我可以自己落床, 佢仲叫我唔使用疤痕貼, 如果有需要可以打去疤針, 但最後我返去佢診所檢查佢話我傷口埋得靚去疤針都唔使打
Katherina520
|
kei84 發表於 18-7-16 21:02
想問下手勢好嗎?
仲有,傷口長度長嗎,真係好想請教下呀(emoji ...

快、靚、正!有經驗!嚟緊9月第四胎都係搵陳e生!
biancafong44
|
搵陳樹武醫生開刀,請問大約幾錢左右呢?
Chanjacq
|
回覆 Katherina520 的帖子

我都想知道陳醫生開刀幾錢呀?你係邊間醫院呀?thanks
|
biancafong44 發表於 18-7-20 19:33
搵陳樹武醫生開刀,請問大約幾錢左右呢?

應該係$15000 e生費
|
Chanjacq 發表於 18-7-26 12:46

我都想知道陳醫生開刀幾錢呀?你係邊間醫院呀?thanks ...

我係寶血
Chanjacq
|

寶血好唔好呀?我諗緊法國!thanks
|
Chanjacq 發表於 18-7-26 12:56

寶血好唔好呀?我諗緊法國!thanks

我覺得好好!設備好新!唔多人!姑娘又好好!香港ID 可以update 二人房!
Chanjacq
|

甘你住咩房呀?埋單total 幾錢呀?thanks
JD930
|
Katherina520 發表於 18-7-26 12:49
應該係$15000 e生費

佢係邊幾間醫院掛單?產檢幾錢?同埋等得耐唔耐?
|
Chanjacq 發表於 18-7-26 13:00

甘你住咩房呀?埋單total 幾錢呀?thanks

住二人房!上胎㨂星期六開貴D!好似5萬有找!
|
JD930 發表於 18-7-26 15:39
佢係邊幾間醫院掛單?產檢幾錢?同埋等得耐唔耐?

好多間e院都得!產檢$800 !唔洗等好耐!通常預約咗等15min 就有得睇!
JD930
|
Katherina520 發表於 18-7-27 23:21
好多間e院都得!產檢$800 !唔洗等好耐!通常預約咗等15min 就有得睇!

哇,平靚正
Manmanman12345
|
Katherina520 發表於 18-7-27 23:21

包照超聲波嗎?
|
Manmanman12345 發表於 18-7-28 07:36
包照超聲波嗎?

產檢包埋超聲波!
Manmanman12345
|
Katherina520 發表於 18-7-28 10:38
產檢包埋超聲波!

平咼!我仁安診金$1020, 超聲波$400

請問醫生細心嗎?
iamsteffieeee
|
請問可以pm陳醫生資料嗎?
janicepoon0207
|
iamsteffieeee 發表於 18-7-28 20:41
請問可以pm陳醫生資料嗎?

Pm pls
JD930
|
Katherina520 發表於 18-7-27 23:19
住二人房!上胎㨂星期六開貴D!好似5萬有找!

請問妳仲有冇佢順產開刀嗰張價單比我睇睇?