愛民,合眾,蘭宮,邊間校服店好d

happyelimme
|
如題,thx
heyou
|
細細過第一件新校服一定去"金輪",穿多一兩年就去屋村鋪買恤衫車校章
Yukyuk
|
heyou 發表於 18-7-17 09:53
細細過第一件新校服一定去"金輪",穿多一兩年就去屋村鋪買恤衫車校章

首選金綸
孩子的中小學校服都用佢。
真係好滿意!
日本的確涼布料,堅靚!
專業服務

綠茶新地
|
happyelimme 發表於 18-7-17 09:52
如題,thx

一定是金綸,老字號呀~
heyou
|
但我記得兩三年後嫌呢間野太貴,轉返屋村鋪了........如果樓主小朋友係第一次返學/升到小學當然比最好佢,我仲好記得佢地會好似好專業咁幫你度好多野好似訂造比你咁款

返返屋村鋪買白恤衫車校章平成半...........
happyelimme
|
我意思係…愛民,合眾,蘭宮呢3間校服店,邊間好d
hoiching0516
|
金綸堅好, 當年中學同小學校服學校都係指定呢間

大女同我讀同一間小學, 依家轉左豐昌順, 好明顯質地真係冇金綸咁好, 以前條腰帶好廷身, 依家太薄好難扣, 打去金綸問佢地已經好耐冇做呢間小學既校服....
peepee
|
happyelimme 發表於 18-7-17 10:12

合眾齊碼,多貨,但貴
蘭宮成日断碼,而且下午先開,打親去阿叔乜都吾知
愛民吾就脚
peepee
|
happyelimme 發表於 18-7-17 10:12

响現埸的話,揀啱碼就買……吾好煩