19年1月2月QE媽媽

shan903903
|
hi,19年1月2月QE媽媽? 一齊加油!
jamlwm
|
我會喺QE做產檢,不過未決定喺QE定其他私家醫院生BB
musiccisum
|
我都應該會番QE產檢
sakurayan
|
shan903903 發表於 18-7-17 13:52

啱啱今日去左QE登記
musiccisum
|
sakurayan 發表於 18-7-17 22:09
啱啱今日去左QE登記

請問而家係咪要跟番地址呀?
sakurayan
|
musiccisum 發表於 18-7-18 14:07
請問而家係咪要跟番地址呀?

好似要呀(你身份証,你老公身份証,懷孕証明信,地址証明),我登記時個姑娘問我有冇拎結婚証書,我話,下,冇喎。
不過都一樣登記成功。
musiccisum
|
sakurayan 發表於 18-7-18 14:09
好似要呀(你身份証,你老公身份証,懷孕証明信,地址証明),我登記時個姑娘問我有冇拎結婚証書,我話, ...

Thanks
grassyi
|
EDD 9FEB~~~第一胎 !!! 可唔可以 加埋我入GROUP 呀 ???
RabiTam
|
我都係2月係QE呀! 下星期一先第一次去見姑娘!
芝麻仔baby
|

我呀,2月中:)
solterayu
|
回覆 shan903903 的帖子

qeh 預產期 5-2-2019

如果有qeh 媽媽谷,可唔可以加埋我入gp ?

第一胎
CLSophia
|
grassyi 發表於 18-7-18 15:24
EDD 9FEB~~~第一胎 !!! 可唔可以 加埋我入GROUP 呀 ???

你好牙,我都係第一胎,可唔可以加埋我入group牙,謝謝
oo0jovie0oo
|
Hello,我預產期6-Feb ,都係打算QE生呀!
第一胎!我都想入group!(emoji)
solterayu
|
回覆 oo0jovie0oo 的帖子

已PM妳, pls check
CLSophia
|
solterayu 發表於 18-7-22 19:03
回覆 shan903903 的帖子

qeh 預產期 5-2-2019

我電話係91354785,2月9預產期牙,可以加我入group麻,謝謝你
龚坤兰
|

我係2月6,都會係QE生,加我入媽媽谷呀60905312

babywoip
|

我是QE媽媽,剛到了QE做第一次檢查,見助產士,仲約了之後覆診/唐氏/見醫生⋯的日子,若有媽媽谷,請加我(emoji)(emoji)
sunbabe
|

我係3月頭,可加我?
Angel906
|

我預產期係3月1號,係QE生
請問可加我入group嗎
solterayu
|
sunbabe 發表於 18-7-29 11:23
我係3月頭,可加我?

建議妳地入2019年3月gp

如果未有,可以自己開