邊個醫生肯開亞士匹靈比孕婦?

淳熙媽咪
|
2次小X,依家又有左,thanks
KaChingMami
|
淳熙媽咪 發表於 18-7-17 15:33
2次小X,依家又有左,thanks

我睇緊嗰個喺銅鑼灣周永
淳熙媽咪
|
KaChingMami 發表於 18-7-17 15:48
我睇緊嗰個喺銅鑼灣周永

thanks a lot,請問4w未照到,佢會唔會開藥架?我用cb都係好淺
pear000
|
回覆 淳熙媽咪 的帖子

政府好鐘意開架, 我第一次唔肯食, 第二次覆診佢又會建議我食, 所以佢地好鐘意開架..........
淳熙媽咪
|
pear000 發表於 18-7-17 16:52
回覆 淳熙媽咪 的帖子

政府好鐘意開架, 我第一次唔肯食, 第二次覆診佢又會建議我食, 所以佢地好鐘意開架.. ...

係健康院醫生嗎?
你係咩情況,佢肯開比你?
KaChingMami
|
淳熙媽咪 發表於 18-7-17 16:31
thanks a lot,請問4w未照到,佢會唔會開藥架?我用cb都係好淺

我4wk 5去,照到胎䑋,當時流紅,佢知我曾經小產兩次,佢就開口服黃體素,抗生素,阿士匹靈,同即時打針
KaChingMami
|
pear000 發表於 18-7-17 16:52
回覆 淳熙媽咪 的帖子

政府好鐘意開架, 我第一次唔肯食, 第二次覆診佢又會建議我食, 所以佢地好鐘意開架.. ...

我之前流紅作小產,政府產科都冇開,只喺叫我瞓,之後真喺冇左
Koey2301
|
我係公立醫院開,係預防妊娠毒血
wynnlitheboo
|
Koey2301 發表於 18-7-17 22:00
me too,我血壓有d高,所以開埋阿士匹靈,估唔到原來作小產都可以食
amuroo
|
Koey2301 發表於 18-7-17 22:00

一樣!是防妊娠毒血,不過叫我12週先開始食
hellowaiwaiwai
|
KaChingMami 發表於 18-7-17 19:25
我4wk 5去,照到胎䑋,當時流紅,佢知我曾經小產兩次,佢就開口服黃體素,抗生素,阿士匹靈,同即時打針
...

邊間醫院定健康院?