自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

爺爺一個月前離開,今日剛好一個月,但又到嬤嬤離開人世。
星期六仲同你飲茶,亦係最後一次同你飲茶。

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

take care

子爵府

明白你感受,我爸爸同我奶奶都係夜晚喺醫院仲好精神好地地同我傾計,第二朝就話走咗真係好難接受。

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

節哀!

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

iammisslee 發表於 18-7-17 16:27

節哀,保重!

珍珠宮

回覆樓主

節哀!

水晶宮

回覆 iammisslee 的帖子

換個角度諗, 佢地一齊走可能係福氣, 是旦留一個係到都唔開心. RIP.

子爵府

回覆樓主

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

大宅

luvkaka 發表於 18-7-17 16:45
回覆 iammisslee 的帖子

換個角度諗, 佢地一齊走可能係福氣, 是旦留一個係到都唔開心. RIP.

嬤嬤係爺爺走果時講左句,我好快去陪你。

男爵府

iammisslee 發表於 18-7-17 16:27

節哀,他倆只是到了另一個世界繼續恩愛

男爵府

iammisslee 發表於 18-7-17 17:04

我都聽過類似情況,老人家有一方走了,另一位老人家隔天就自然離世

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

iammisslee 發表於 18-7-17 17:04
好有愛呀.... 依個福份黎架, 相愛到白頭可以一齊走, 路上有個伴. 你要振作!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

回覆樓主:

Take care

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

節哀

首頁

尾頁

跳至