再黎急救,加直播無針埋線報導

cinda72.
|
拿,上點意大利暴曬完,返到香港真係好傷
己經做左再生水,平時1個月做1次都夠晒,救急扶危就要更加重手,再黎水晶晶防敏版
點知衰a+又搞到我心動,做滿1500就送5粒脫疣(拿,我都係一個貪便宜既女人黎架)
再望下,無針埋線呢個月8舊水乍喎,係for 眼同額頭,咁就啱晒我啦,收下眼袋同收下額頭,又唔會影響到我剛剛有番d肉既面珠仔
更加重點既係,試完睇下o唔ok,ok既就叫個女黎收下佢個眼袋仔,有眼袋真係會覺得殘好多
[/smiley
cinda72.
|
其實我都驚緊會痛,但cici話唔痛既,而家full緊水晶晶,full完就做無針,一陣包膠cici 有冇水我先
mickychow
|
cinda72.
|
做完,真係完全唔痛既
紋我本身唔係太多,都係針對個小眼袋做,一張係意大利時影既,一張係剛剛影,我自己就覺得我本身唔嚴重,但都睇到眼袋短左
可以比我隻肉面飛龍做啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jesswu
|
cinda72. 發表於 18-7-17 17:45
做完,真係完全唔痛既
紋我本身唔係太多,都係針對個小眼袋做,一張係意大利時影既,一張係 ...

眼袋本來都唔嚴重……
仙姐眼型好靚
有植睫毛嗎?
cinda72.
|
jesswu 發表於 18-7-17 20:49

有呀,去意大利之前植架
jesswu
|
cinda72. 發表於 18-7-17 20:51
有呀,去意大利之前植架

自然唔誇……
好怕d大葵扇款……
cinda72.
|
jesswu 發表於 18-7-17 20:52

自然唔誇……
好怕d大葵扇款……

係甩左d先自然
amylum
|
無線埋針800係做一個部位?
做一次可以維持幾耐?
cinda72.
|
amylum 發表於 18-7-17 23:57
無線埋針800係做一個部位?
做一次可以維持幾耐?

800蚊係上半面囉,6次1個療程,可以keep半年,我面果d唔駛做,又貪做夠1500蚊送脫5粒疣,所以咪試上半面丫
candyminmin
|
cinda72. 發表於 18-7-17 23:59
800蚊係上半面囉,6次1個療程,可以keep半年,我面果d唔駛做,又貪做夠1500蚊送脫5粒疣,所以咪試上半面丫 ...

送既脫疣係咪即日做埋呀?
cinda72.
|
candyminmin 發表於 18-7-18 01:29
送既脫疣係咪即日做埋呀?

當然啦,5粒好快手之麻
candyminmin
|
cinda72. 發表於 18-7-18 01:30
當然啦,5粒好快手之麻

我月尾去打vbeam+1064
唔知會唔會即時做埋
cinda72.
|
candyminmin 發表於 18-7-18 01:40
我月尾去打vbeam+1064
唔知會唔會即時做埋

應該可以喎
我今日做埋架
amylum
|
cinda72. 發表於 18-7-17 23:59
800蚊係上半面囉,6次1個療程,可以keep半年,我面果d唔駛做,又貪做夠1500蚊送脫5粒疣,所以咪試上半面丫 ...

甘要隔幾耐做一次啊?
cinda72.
|
amylum 發表於 18-7-18 17:50
甘要隔幾耐做一次啊?

1個月1次,6次一個course
amylum
|
cinda72. 發表於 18-7-18 20:27
1個月1次,6次一個course

呢個價錢收到個2眼袋真係好吸引
cinda72.
|
amylum 發表於 18-7-19 08:48
呢個價錢收到個2眼袋真係好吸引

我見唔係貴,講到明唔痛既,咪試下囉,當收下額頭都好,況且見好似幾hit咁,感受下都好
MongLeung
|
cinda72. 發表於 18-7-19 12:17
我見唔係貴,講到明唔痛既,咪試下囉,當收下額頭都好,況且見好似幾hit咁,感受下都好
...

你又去試新野
我費事煩,唔想兩邊走,join plan後見價錢仲平A+小小,所以全部去晒A妹啦!
cinda72.
|
MongLeung 發表於 18-7-19 12:39
你又去試新野
我費事煩,唔想兩邊走,join plan後見價錢仲平A+小小,所以全部去晒A妹啦!
...

尖沙咀我近d架
同埋做完4次超頻,幾次pico,a妹我所餘無幾啦,留番黎做pico