萬寧而家換緊隻旅行喼好用嗎?

mypineapple
|

我心思思想換, 好用嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pbpk03845784
|
mypineapple 發表於 18-7-17 17:00

American Tourister...我覺得近年差左、但佢个價算是平。
luvkaka
|
回覆 mypineapple 的帖子

會唔會去OUTLET睇下先, 換佢都唔係平
mypineapple
|
luvkaka 發表於 18-7-17 17:11
回覆 mypineapple 的帖子

會唔會去OUTLET睇下先, 換佢都唔係平

邊度有outlet?
mypineapple
|
pbpk03845784 發表於 18-7-17 17:08
American Tourister...我覺得近年差左、但佢个價算是平。

差咗? 易爛?
Garmimi
|

買過佢一隻防水尼龍喼超唔好推,要彎曬腰先推到,好辛苦,掉左
luvkaka
|
mypineapple 發表於 18-7-17 18:05
邊度有outlet?

東涌
ms_maybb
|

唔係咁差呀,我最近買過佢地其中一個叫lightrax系列,超好推,仲想買個大ge

|
ms_maybb 發表於 18-7-17 18:53
唔係咁差呀,我最近買過佢地其中一個叫lightrax系列,超好推,仲想買個大ge

...

超好推?有冇用過D貴小小嘅喼?唔洗講其他、佢大佬samsonite已經好推好多。

但咁講、佢今次換係平嘅、我朋友攞4折都唔夠佢平、但我寧願叫我老友4折攞samsonite。
mypineapple
|
pbpk03845784 發表於 18-7-17 22:38
超好推?有冇用過D貴小小嘅喼?唔洗講其他、佢大佬samsonite已經好推好多。

但咁講、佢今次換係平嘅、我 ...

Samsonite 好用好多?
|
mypineapple 發表於 18-7-17 23:05
Samsonite 好用好多?

如果Sam同AT比...咁就sure Sam 好好多啦。
Lioncat
|

直接買個喇,要俾咁多錢萬0賺。
小金名
|
直接上Amazon 買啦,而家samsonite一千蚊度買大送細... 好用好多
happykk
|
喼面D坑紋用完實抹餐死
mypineapple
|
小金名 發表於 18-7-17 23:43
直接上Amazon 買啦,而家samsonite一千蚊度買大送細... 好用好多

$1千有兩隻咁抵
kawama88
|

可唔可以俾條link我?
mypineapple
|

我都想要link 呀, 謝謝
mypineapple
|

唉, 都係唔換