夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

mini1204 發表於 18-7-17 23:05
你老公梗係吾離
佢都無着落

近兩年一直想順其自然要個小朋友,但都係未有,而家咁樣諗返轉頭要多謝個天。

大宅

回覆樓主

想問下樓主 點可以將佢電話WhatsApp 同電腦同步?

大宅

MONIE_KM 發表於 18-7-18 00:11

樓主你真是好忍得為左間公屋口口声声!但是你一定要小心保護自己先得?第一性病肯定係个Pk帶比你,第二个隻野雞都真無恥成日得閒又刺激吓你!重有我想信你好快會拎到公屋,到簽租約時候千萬要你做户主?不要落佢名你明啦?

男爵府

DHA勳章

stella^^ 發表於 18-7-18 00:38
樓主你真是好忍得為左間公屋口口声声!但是你一定要小心保護自己先得?第一性病肯定係个Pk帶比你,第二个 ...

如果申請人係我老公,但到時都可揀邊個係戶主架咩?

男爵府

DHA勳章

seesee12345 發表於 18-7-17 21:31
事情係由三月開始,當時去咗台灣旅行發現老公性唔同左, 都唔知點解佢會無啦啦因少事而大發脾氣,我自己本 ...

樓主,但到時申請到公屋,你同你先生到時一齊住,都會為左間公屋點分而煩惱

大宅

好媽媽勳章

我話你知答案
你老公只會越玩越小心等你發現唔到。男人只要有架車就好容易溝女,至少唔使同個女人搭巴士搭港鐵,隨時可以去遠d,方便好多。
佢地大多數唔會走,知你底線會識得同你玩心理戰。
我朋友個老公有小三小四小五小六,有人妻張相,佢都好想放人妻全家福出黎,好想搵到佢老公出黎。大家成年人,世界冇免費午餐,做左要還。如果我朋友唔係睇到d相完全發覺唔到佢老公咁多年以黎對佢不忠。晚晚有返屋企瞓,準時話返工放工,我覺得好恐怖。
玩人妻好pk,人妻有少少錢,你以為自己玩人妻,其實可以人妻當你係玩具,你可以玩得一個又同第二個玩,人妻可以都一樣咁諗。
我知勸唔到叫你地放手,俾自己愛既人背叛、出賣好難受,時間俾你睇清楚身邊人係一個咩人,傷痛始終有一日會停,痛到一個極點時你就會知點做。

伯爵府

回覆樓主

你個人渣老公點會離婚呀,佢而家左右逢源不知幾爽,一邊享受同人妻偷情嘅快感,另一邊又有個老婆幫佢分擔一半租。
睇你文字,你仲不停幫佢揾藉口,冇人幫到你,睇你自己幾時忍唔到頂唔順先會放手

瑪瑙宮

佢唔離婚就一切無變化, 佢都唔需要適應變化, 又唔使同父母解釋, 又可以照偷食, 家用唔使比, 屋企有傻婆打理, 唔好咩? 佢自己一個都係要出一份租架喇, 無蝕. 或者佢都好似你咁, 習慣左有你响度.

你都好冷靜, 等埋屋先又唔係要急住離. 條女 WS 你咪係咁叫佢免費鳮cheap鳮, 有細路咪問佢對唔對得住小朋友有个咁賤格老母.

大宅

回覆樓主:

樓主,你好高EQ, 比著我一定做唔到你咁。我會傷心到死,c6一定會我知。
個人妻你要小心佢,偷食人老公仲撩人家老婆,好似心理有D問題。小心佢在暗時會對做出傷害的行為。

大宅

seesee12345 發表於 18-7-17 22:03
已經踏入審查階段,呢兩個月會去審查見主任

加油樓主,上到樓就離婚搵工趕佢走! 有無條女fb, 有就save底第時爆大獲用。男人最怕戴綠帽

大宅

洋房

MONIE_KM 發表於 18-7-18 00:11

拎佢部電話打開wtapp設定果到,網頁版,會有個QR code出嚟對返你屋企部電腦掃,就同步到

洋房

stella^^ 發表於 18-7-18 00:38
樓主你真是好忍得為左間公屋口口声声!但是你一定要小心保護自己先得?第一性病肯定係个Pk帶比你,第二个 ...

我係申請人戶主

洋房

Leeleelau 發表於 18-7-18 01:27
如果申請人係我老公,但到時都可揀邊個係戶主架咩?

呢個你打去1823問

洋房

QY08040408 發表於 18-7-18 08:19
你個人渣老公點會離婚呀,佢而家左右逢源不知幾爽,一邊享受同人妻偷情嘅快感,另一邊又有個老婆幫佢分擔一 ...

我係嗰啲好火爆但係時間內阻就會心軟,但係因為等緊公屋嘅關係同埋未試過一個人生活,所以有啲擔心,都係果句大家一齊10幾年唔理佢好唔好都唔想做到咁絕,不過唔係所有錯都可以被原諒所以我要去付返自己做過嘅責任,但係我好清楚呢個人繼續一齊都係浪費自己時間。

洋房

rita1208 發表於 18-7-18 10:20
樓主,你好高EQ, 比著我一定做唔到你咁。我會傷心到死,c6一定會我知。
個人妻你要小心佢,偷食人老公仲撩 ...

我都唔知個女人到底知道我幾多野,但係我出街會小心啲,個女人係有啲神經,因為我睇到佢哋嘅對話,試過我老公因為工作關係冇去搵佢,佢就話死比我老公睇,當然我睇得出係扮嘢。

洋房

射手貓 發表於 18-7-18 12:02
加油樓主,上到樓就離婚搵工趕佢走! 有無條女fb, 有就save底第時爆大獲用。男人最怕戴綠帽
...

我有個女人嘅全名同英文名同生日日期但係Facebook同WeChat都搵唔到佢個名

伯爵府

羅左公屋先再諗下步....錢就抓緊d.
有咩唔開心,上黎傾,
及早發現賤男人本性,係妳幸運。
過好,每一天!

男爵府

seesee12345 發表於 18-7-17 22:02
我有佢哋嘅錄音有佢哋嘅對話,真係好想公開希望一轉十,十轉八,比個女人嘅老公知道自己個綠帽帶到落腳趾 ...

佢老公係咪大陸人? 如果係,其實分分鐘個女人老公都已經知,暗許佢响香港搵你老公、甚至搵幾條佬分別供養佢,再分錢比佢自己老公,冇身份證就呃身份證,申請埋佢老公落嚟。

大陸大把呢啲人,比我唔會公開,會由你老公痴埋去個女人度,睇下佢有咩下場

大宅

seesee12345 發表於 18-7-18 13:42
拎佢部電話打開wtapp設定果到,網頁版,會有個QR code出嚟對返你屋企部電腦掃,就同步到
...

但佢手機會顯示用緊網頁版

首頁

尾頁

跳至