真心想出貼文分享,但又怕比人.......咬~

大力大力
|

想起,好幾年沒出有內容的貼文了~

因早前外父有病入了私院 一個月,用了近100萬 ,真心想分享一下我在私院的所見所聞 , 好等以後大家入醫院有個心理準備 ,知道私院是怎樣收費的,一堆醫生怎樣想盡辨法從病人身上謀取收費,但又怕引來些人追住我狂咬 .......

一堆私院醫生就像禿鷹一樣 ,圍着病人病人搶食.........我外父快走( 插了胃喉, 已不能吞嚥), 醫生還叫我外父整牙或磨牙要近5000元~

怎麼辦.......出好定不出好?
angiehouse
|
大力大力 發表於 18-7-18 07:23

因早前外父有病入了私院 一個月,用了近100萬 ,真心想分享一下我在私院 ...

出啦,大力,支持你,同意小事小手術到私院比較快,大獲野真系公家好d,設備先進又有follow up, 我有朋友去醫生refer私院做一次驗身,知佢有公司保險,收佢5萬, 後來比其他醫生睇,話一般幾千都攪得掂
maymaggie
|
出啦,寫下經驗分享,比大家知多些。
bk2013
|

因早前外父有病入了私院 一個月,用了近100萬 ,真心想分享一下我在私院 ...

好想知
~小肥豬~
|

個人黎講好支持你出,知多d真實既黑暗野
但真係講出黎可能會有好多人斷章取義話你
juicy媽
|
請分享
snowshine1357
|
我都想知
Melmel2004
|
岀啦,想知
stagea
|
Happy Sharing
ARabbit
|
想知~
Lovelovebear
|
我都想知,支持分享
jacky1666_hk
|
留毛
|
你都惯比人插架啦,有乜好怕呀
,出啦,比多D人知啦,你講開,其它人又會講下架啦。
其待你講。
kkmimi    發表於 18-7-19 21:02
superb8868    發表於 18-7-18 11:55
MeowMuiMui123
|
出啦。有興趣知
cattz288
|

醫生都有好有唔好喇!
BingoJoey
|
大力等你分享 ……
namnamnamlolo
|
其實好多醫生都係咁
互相包備
同埋見錢開眼架啦
政府就實事實幹
但因為太多病人
引致較多醫療失誤啫
pnleung
|
期待分享多些
kandl
|
支持分享,出啦
苗苗2017
|

支持你