想問各位媽媽懷孕後長期自慰

janicepoon0207
|
會不會影響(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
產檢一直正常 / 結構也正常
現在33周

擔心早產或其他情況
或(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)有特別野

Remda
|
janicepoon0207 發表於 18-7-18 11:41
會不會影響(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

之前睇過有post話可以性生活至預產期前1個月,不過當然視乎懷孕狀況。若自慰對子宮刺激較與老公性行為低,應該問題不大。你題目寫「長期」,我估重點在於次數有幾密。
luv_miyuko
|
孕晚期唔可以呀
koalalee88
|
janicepoon0207 發表於 18-7-18 11:41

我有仲要每日
好過份
mocha20150323
|
我有呀…呀B唔單止無早產,仲唔肯出世搞到要催生添。
haha748494
|
會唔會系受賀爾蒙影響。
LittleSesame715
|
我有呀
第一胎好頻密,一切正常
現在第2胎都成日想搞
但老公心理壓力大,怕整到Bb唔理我
又係自我解決
我都覺有左需求大左
siufatmama
|
當時因為同c6行埋都唔夠,佢又怕整親我,但大肚時性慾勁咗,都差唔多每日自慰一兩次…
仔仔都41週先肯蒲頭,仲係大b黎
我諗唔太過份都冇乜野嘅,自慰可以令自己心情好少少,有乜所謂喎
EstrellaDamm
|

只要保持衛生,唔舒服就停止,並無問題。
mikabab3
|
Diy既時候feel到啊b系度轉有無都系甘架
janicepoon0207
|
mikabab3 發表於 18-7-19 18:36

I worry bb 早產
CLam:3
|
我反而有左性慾減少左好多好多.
又唔係驚整到阿b
但總之就係唔想
有時乳頭太敏感. C6一掂我就好反感

BabyCiu
|
mikabab3 發表於 18-7-19 18:36

子宮會收縮嘛
amuroo
|
完全0慾

剩係想訓覺