有冇布吉resort推介?

rony123
|
5個大人,要3間房。謝謝。
rony123
|
補充,要villa
sweet__heart
|
rony123 發表於 18-7-18 13:40
5個大人,要3間房。謝謝。

舊年暑假住Centara grand west sands resort, 住villa ,7大2小住4房,仲order埋pool side bbq ,有專人黎set up 個場,服侍埋bbq,超正,resort入面有巨型水上樂園,仔由朝玩到晚都唔願走
|
補相

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
水上樂園

rony123
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 13:47
舊年暑假住Centara grand west sands resort, 住villa ,7大2小住4房,仲order埋pool side bbq ,有專人黎 ...

謝謝推介
jojo1234
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 13:55
水上樂園

今年水上樂園要另外收費啦
|
jojo1234 發表於 18-7-18 14:17
今年水上樂園要另外收費啦

去年已經要了,無記錯酒店住客入場費平d
|
rony123 發表於 18-7-18 14:05
謝謝推介

你上官網睇又或者google 圖片睇睇你鐘唔鐘意
jojo1234
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 14:37

上年6月尾重係吾使銭呀
|
jojo1234 發表於 18-7-18 14:41
上年6月尾重係吾使銭呀

又好似係,我俾果個可能係locker錢
Feimuichai
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 13:47
舊年暑假住Centara grand west sands resort, 住villa ,7大2小住4房,仲order埋pool side bbq ,有專人黎 ...

唔好意思,我大鄉里,唔明係咪呢間resort 入面有普通酒店房和VILLA 房兩種?係咪我BOOK 一間間獨立屋嗰種就係VILLA??
|
Feimuichai 發表於 18-9-4 11:50
唔好意思,我大鄉里,唔明係咪呢間resort 入面有普通酒店房和VILLA 房兩種?係咪我BOOK 一間間獨立屋嗰種 ...

係呀,佢有好多等級架,有酒店房,apartment 同villa
Feimuichai
|
sweet__heart 發表於 18-9-4 11:52
係呀,佢有好多等級架,有酒店房,apartment 同villa

多謝解答!
另外,想問到時再order pool side BBQ 大概收費點計呢?好食嗎?
|
Feimuichai 發表於 18-9-4 11:55
多謝解答!
另外,想問到時再order pool side BBQ 大概收費點計呢?好食嗎?
...

Pool side bbq 我係去到先order,不過唔記得幾錢了,只記得有幾款揀,有海鮮餐,有牛扒餐等等
|
Feimuichai 發表於 18-9-4 11:50
唔好意思,我大鄉里,唔明係咪呢間resort 入面有普通酒店房和VILLA 房兩種?係咪我BOOK 一間間獨立屋嗰種 ...

幾好食架,佢仲有湯,salad bar, 飯面果d,set哂buffet枱,但見你去不湯時d staff又會行黎serve 你,服務唔錯
pigmom123
|
budget?? 布吉3-bedroom villa啲價錢好vary

Trisara差不多HK$2萬一晚

平平地HK$2000一晚都有

中價啲又方便嘅,Laguna嗰幾間或者movenpick都ok
QQQme
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 14:37

我今年4月時住過,這是Resort住客玩water park嘅價錢。

tsung
|
sweet__heart 發表於 18-7-18 13:52
補相

正喎