珠海長隆

cacandy
|
三日兩夜,三人馬戲酒店$3800,含兩日海洋王國入場券,一晚自助餐,交通如何安排是好,謝
LMCK
|
回覆 cacandy 的帖子

我2月去過, 香港搭船去九州港, 碼頭有車去長隆, 好方便.
ilikethis2005
|
經澳門過,回程順便可以係澳門玩陣先返香港
cacandy
|
LMCK 發表於 18-7-18 16:43
回覆 cacandy 的帖子

我2月去過, 香港搭船去九州港, 碼頭有車去長隆, 好方便. ...
是公巴嗎?車程幾耐
cacandy
|
ilikethis2005 發表於 18-7-18 16:43
經澳門過,回程順便可以係澳門玩陣先返香港
船票是不是$300?來回三人共$1800
ilikethis2005
|
cacandy 發表於 18-7-18 16:51
船票是不是$300?來回三人共$1800

300係來回
cacandy    發表於 18-7-18 16:54
LMCK
|
cacandy 發表於 18-7-18 16:47
是公巴嗎?車程幾耐

係呀,會經過拱北,之後再過一至兩個站,到最後係珠海長隆,大約20-30分鐘車程。
cake05
|
ddkaka
|
cacandy 發表於 18-7-18 16:38
三日兩夜,三人馬戲酒店$3800,含兩日海洋王國入場券,一晚自助餐,交通如何安排是好,謝 ...

請問係邊訂票架?
icecream1222
|
ddkaka 發表於 18-7-18 18:04
請問係邊訂票架?

請問係邊訂票架?
KARYKARYKARY
|
cacandy 發表於 18-7-18 16:38
三日兩夜,三人馬戲酒店$3800,含兩日海洋王國入場券,一晚自助餐,交通如何安排是好,謝 ...

無包水上樂園?貴d喎!
cacandy
|
ddkaka 發表於 18-7-18 18:04
請問係邊訂票架?
淘寶,限日子,含橫琴灣水上樂園,馬戲團票
cacandy
|
KARYKARYKARY 發表於 18-7-19 09:16
無包水上樂園?貴d喎!
有包
bjtower2
|
1.主题客房住宿一间一晚横琴湾酒店
2.三张海洋王国门票(入住之日起两日内多次入园)
3.三人自助晚餐(限入住当天使用)
4.三张横琴湾水世界门票(仅限单次使用)
5.需提前至酒店票务中心领取海洋王国门票

官網2日1夜~RMB2998 , 如加埋馬戲票三張要RMB3998

覺得平嗎? 夠唔夠時間玩呢?
yuenloklok1
|
都唔平喎
野原美冴
|
bjtower2 發表於 18-7-30 18:49
1.主题客房住宿一间一晚横琴湾酒店
2.三张海洋王国门票(入住之日起两日内多次入园)
3.三人自助晚餐(限入 ...

淘寶有d只係for國內人,睇清楚喎
kfc0528
|
可以告知係邊度訂嗎?我睇過官網中旅等2日1日都唔止呢個價錢
yyb1011
|
kfc0528 發表於 18-7-30 19:24
可以告知係邊度訂嗎?我睇過官網中旅等2日1日都唔止呢個價錢

我都想知