【美人計2之一】宅男戀美容妹變人肉提款機 2年遭搾乾50萬

Joant
|
點解呢單冇人討論?

https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180716/58448629

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Joant
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
momonicnic1107
|

連登個邊起晒底 個邊好詳盡
miniyan
|
蠢到甘,就吾好學人溝女啦
1年都見吾到面10次
擺明重有大把兵啦
新秦先生
|
阿勇現金有3000,戶口有6000,合共9000.

可能都仲會有人對呢9千蚊有興趣,叫阿勇買隻神仙股去追番呢50萬.
ARabbit
|
唉~其實成日講錢
都應該知係比人呃啦
係要比人呃晒先醒下...
Poyau
|
表弟實為男友 狼狽為奸
flower姐姐
|
只可以講宅男好蠢,好似寓言故事咁,當死蠢的豬遇上狡猾的狐狸!
20150618bb
|
Joant 發表於 18-7-18 17:33
點解呢單冇人討論?

https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180716/58448629
都係韓國人話..............買車唔試車点知買番來合唔合駕駛
0o千雪o0
|
momonicnic1107 發表於 18-7-18 17:36
連登個邊起晒底 個邊好詳盡

可唔可以share下
tsung
|
ARabbit 發表於 18-7-18 17:49
唉~其實成日講錢
都應該知係比人呃啦
係要比人呃晒先醒下...

Fishbbmama
|
個所謂表弟先賤到冇人有, 推自己女朋友去做人地女朋友呃錢, 同馬伕有咩分別?
Poyau
|
Fishbbmama 發表於 18-7-18 20:55
個所謂表弟先賤到冇人有, 推自己女朋友去做人地女朋友呃錢, 同馬伕有咩分別?
...

雌雄大盗
Joant
|
Fishbbmama 發表於 18-7-18 20:55
...

我識佢 一向覺得佢賤
healtheworld
|
Joant 發表於 18-7-18 22:14
我識佢 一向覺得佢賤

你識佢?佢宜家點呀!大把人想知佢近況
momling
|
「拍拖一年零八個月,但見面不超過十次」,點算拍拖呀擺明扼佢啦
Poyau
|
healtheworld 發表於 18-7-18 22:17
你識佢?佢宜家點呀!大把人想知佢近況

起晒底 應該潛吓水
LedTV
|
宅男蠢到
屋企人已經提佢
佢都要繼續比人呃都無辦法

什麼佢呃我咪報警告佢喎
好心醒少少啦

lina9316
|
唔洗露臉,每個月都有(emoji)洗(碌卡)
crystal媽咪
|
尋日見到有人提過, 神交咩??傾電話、拖手都冇