呵呵

kk2079
|

原來呢度D人 對手比水陸慣,一系就閱讀能力有問題+生
活壓力大,此帖已完,唔比
任何機會你地發洩到~

Fishqqma
|

魔怪媽媽
|
kk2079 發表於 18-7-18 22:41
屋企一直好好地用直接開蓋(蓋口分離)的熱水煲,一直安全無問題

之後個蓋爛左屋企老人就成個熱水煲丟了買 ...

講咁多都唔明你講咩, 只覺得你把口都衰, 不論你屋企老人家係你父母定62,99, 都唔應該咁講說話, 點為之衰格到冇朋友? 點為之黑人憎? 你自已咁大個人做野都唔小心, 走來鬧個老人家衰格, 你做唔到點解唔自已買個返來用?
tansyneko
|
其實唔係好明。。。
cy101
|
買野唔啱你心水, 都唔駛話人衰格!
小星星1
|
魔怪媽媽 發表於 18-7-18 23:12
講咁多都唔明你講咩, 只覺得你把口都衰, 不論你屋企老人家係你父母定62,99, 都唔應該咁講說話, 點為之 ...

係囉,呢啲人自己家人也不尊重,不如自己搬走啦,把囗咁衰
elaine2808
|
魔怪媽媽 發表於 18-7-18 23:12
講咁多都唔明你講咩, 只覺得你把口都衰, 不論你屋企老人家係你父母定62,99, 都唔應該咁講說話, 點為之 ...

Jane1983
|
係咪有積怨?

單睇呢件事,佢都唔係好衰。一,個煲爛咗,佢撲去買,唔係闊佬難理,旨意後生搞掂。二,買錯幾年前買錯果款,係老土,但老人家無記性,唔係突登玩嘢,唔係好大罪。
Sumyeema1
|
睇唔明。
mln
|
你可以買多一個返來自己用, 咪可以保自己安全囉!唔洗咁嬲嘅!
guigui82
|
樓主開post駁鬧的
pillarfung
|
睇得明,不過衰格嗰個係你,而唔係你屋企個老人家。尼個水煲有沒差啊?
wuwucancan
|
我明,我自己也試過6到⋯1、2次之後知掟每次倒起D滾水煲水就要小心D⋯6親過自己就份外小心既啦
BarbaraX
|
語癌巧嚴重
babyhoi
|
用個水煲都搞唔掂,
寫幾句野都辭不達意,
你能力都有限
dogdog918
|
積下口德啦咁樣對一個老人家⋯⋯仲要係自己親人⋯好恐怖
c.vieri
|
為個水煲啫,唔洗講到衰到無朋友呀

想知個老人家係你邊位
lingluk1306
|
似係你問題喎,我屋企用依款都唔會淥到手,你係咪唔識用
starbuckscoffee
|
我反而鐘意呢隻設計wor, 其實剛煲好熱辣辣你去開梗係熱ga啦,係壺口倒出黎咪得囉
carwaichu
|
同一款煲可以淥咁多次仲好意思鬧人