[純分享] 跟營匯減肥, 真係瘦咗!!

shopping_easy90
|
ManCheCathy 發表於 18-7-19 08:44
真心覺得amazing, 所以想出post分享下!!
由細到大都係肥妹, 第一次減肥有成果, 我覺得好滾動
...

可唔可以pm 會員no thx
ManCheCathy
|
tiffanyboatboat 發表於 18-8-20 20:04
嚟m會唔會重咗?

開頭第一次有, 營養師話正常, 因為身體多左水, 第二次就嚟M前無落磅, 但一嚟完就輕左, 好開心
catcat36701566
|
ManCheCathy 發表於 18-7-26 14:36
我跟營匯呀, 我有上網研究過, 係註冊營養師, 同醫院o個D一樣

可以refer 我嗎? PLS PM, THANKS
fefechan
|
catcat36701566 發表於 18-8-25 00:42
可以refer 我嗎? PLS PM, THANKS

Refer有得便宜?可以referr埋俾我
tiffanyboatboat
|
有人介紹係平d,大家加油
jac0901
|
可以refer 我嗎? pm please~~

Many thanks~~

ManCheCathy
|
落足半個月雨, 心情好moody, 好難忍口
Happypearl1010
|
我好多年前join過,仲記得David 既金句:「未肚餓就要食,千其咪肚餓至揾野食。」,呢句正。
jocola
|
我都想試呀,可以refer我嗎?
VenusShiu
|
jocola 發表於 18-8-28 23:03
我都想試呀,可以refer我嗎?

可以Pm 資料比我研究嗎?thanks
babykaman
|
我都想知呀可以pm埋我嘛?幾錢架?
cakii
|
收費點呢?幾耐見一次?
llsze
|
我想問如果只係外出食飯,可以跟營養師減到嗎
lingling0601
|
我都想知呀,可唔可以PM埋我D資料呀?
ShermanL
|
ManCheCathy 發表於 18-8-15 11:43
原來放假可以見其他營養師, 唔駛停, 幾好喎

Hello 你好,請問營滙地點方便嗎?要,thx thx
Timmy-pig
|
你好!麻煩refer埋我呀,謝謝!
ManCheCathy
|
llsze 發表於 18-8-29 10:11
我想問如果只係外出食飯,可以跟營養師減到嗎
減到呀, 但真係要小心D揀野黎食, 我都係多出街食飯, 好大挑戰!!
ManCheCathy
|
ShermanL 發表於 18-8-29 14:31
Hello 你好,請問營滙地點方便嗎?要,thx thx
我喺佐敦見, 都好方便, MTR一出就係嘉賓大廈
siutse
|
回覆 ManCheCathy 的帖子

Hi can you give me your member no.? Many thanks.
wudy
|
回覆 siutse 的帖子

我都想要唔該