[純分享] 跟營匯減肥, 真係瘦咗!!

ManCheCathy
|
新一年, 大家繼續加油!!!
cossa00
|
請問可唔可以俾個會員NO.我?
約左下星期做CONSULTATION
tiffanyboatboat
|
cossa00 發表於 19-2-9 10:52

俾咗你,見完再分享吖
kei621
|
實數幾錢 可pm?
|
kei621 發表於 19-2-10 16:25
實數幾錢 可pm?

千幾一個月,幾多錢要睇下你要減幾多磅
ManCheCathy
|
cossa00 發表於 19-2-9 10:52
最後跟咗邊個營養師呀??
Happy937
|
ManCheCathy 發表於 18-7-19 08:44
真心覺得amazing, 所以想出post分享下!!
由細到大都係肥妹, 第一次減肥有成果, 我覺得好滾動
...

我book左評估,急須reference no, 麻煩可否PM我。非常感謝!
Happy937
|
ManCheCathy 發表於 19-2-22 09:08
最後跟咗邊個營養師呀??

我book左評估,急須reference no, 麻煩可否PM我。非常感謝!
Happy937
|
aking 發表於 18-11-1 00:39
請問這幾次都係同一間?
我本身120磅吾夠直至e生評估我甲狀腺低、但又吾洗食藥
亞健康問題,叫我唯有不斷 ...

aking
|
Happy937 發表於 19-2-22 18:19

比左
momo0622
|
tiffanyboatboat 發表於 19-2-12 07:53
千幾一個月,幾多錢要睇下你要減幾多磅

點樣千几一個月, 可以pm話我知嗎?
nana0112
|
可以pm我refer資料嗎?睇完好心動想去book
thx!
|
Happy937 發表於 19-2-22 18:19

見成點呀?
ManCheCathy
|
去完旅行, 好似食大咗個胃... 3月真係要的起心肝喇!!!
oooookami_
|
可以PM我有關資料嗎?謝謝!
woowoowoo
|
請問可以refer 我嗎?
didi28
|
樓主可分享價錢資料嗎?thx
ManCheCathy
|
didi28 發表於 19-3-4 12:52
樓主可分享價錢資料嗎?thx
PM咗俾你, 你target要減幾多磅呀??
xgal
|
可否refer 埋我?麻煩晒
didi28
|
ManCheCathy 發表於 19-3-6 08:59
PM咗俾你, 你target要減幾多磅呀??

我諗3-40磅