自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

已經玩左OVER 10年, 但近年真係一年不如一年, 今年直頭冇左VIVI MINA...

仲有ELLE 同COSMO 合併左, 變相少左好多禮物揀.... 唔好玩LU

但提醒一下大家, 南華傳媒個COUNTER 最唔老實, 我前幾年已經比JESSICA/ MC 果D 呃過, 今年因公要訂財經雜誌, 又係咁, 明明話有多一支PHYSIOGEL , 我以為入左福袋, 點知返OFFICE 打開只係垃圾冇PHYSIOGEL (幾包減肥茶+不知名SAMPLE)
收工我問, 先話今朝PHYSIOGEL未返貨!! 但完全冇意思比返我, 直到我開口要求, 先死死氣話: 咁我比返你啦...

當時寫明訂夠$180送一SET 應該2支, 個SALES 以施捨姿態比番一支, 好過份

唔係我R, 係早上訂果時個男SALES 自己講, 根本係側側膊搏人走左冇仇報, 真係好不摘手段

相對COSMO 係老實同有系統D

大宅

回覆樓主:

昨天去了,今年禮物相對去年真係不太吸引。

大宅

hellobeibei 發表於 18-7-19 11:04
昨天去了,今年禮物相對去年真係不太吸引。

其實都理解,雜誌業今時唔同往日,所以我都係訂d真的需要睇的,但唔可以為左生意氹人,冇都話有,同埋Jessica 個counter 已經唔係第一次,所以我先憤而開post

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

想訂車王,有無人知有咩揀?

Gloria

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

princessf 發表於 18-7-19 10:45
已經玩左OVER 10年, 但近年真係一年不如一年, 今年直頭冇左VIVI MINA...

仲有ELLE 同COSMO 合併左, 變相 ...

係!所以我今年都唔玩了!隨書贈品仲越來越唔令!

wcpcelia    發表於 18-7-19 16:54

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝分享

大宅

畀面勳章

princessf 發表於 18-7-19 10:45

仲有ELLE 同COSMO 合併左, 變相 ...

見有LC煲,好似幾正

男爵府

IRISCHEUNG2007 發表於 18-7-20 04:46
見有LC煲,好似幾正

要訂$1500先有,平常有折,也不用迫,所以不太吸引

wcpcelia    發表於 18-7-21 17:07
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

大宅

畀面勳章

hellokitty1011 發表於 18-7-20 08:37

我係fb見有個人用1800左右送左好多野,所以以為用幾百就有,好彩你提一提,唔係今日想出動

男爵府

IRISCHEUNG2007 發表於 18-7-20 08:45
我係fb見有個人用1800左右送左好多野,所以以為用幾百就有,好彩你提一提,唔係今日想出動 ...

$1800 有啲咩野? 想8下,打算聽日中午去

男爵府

回覆樓主:

我都無訂幾年了,只是見到有贈品岩先會買,試過有年比埋啲過期試用裝,激死

男爵府

回覆 princessf 的帖子

係啦! 依家cosmo又冇抽獎,又冇會員sms禮物,所謂是日限定,唔同以前每個人只限訂一份,依家前面一個人可以訂哂都得,Jessica 就不嬲都痴線,價錢好似任佢講咁,唔印出來,明益自己友,朋友就送多d。

大宅

hellokitty1011 發表於 18-7-20 08:37

哈哈,LC 煲第一日去落大雨冇生意時,同我開$1200 咋,不過我冇so 佢

wcpcelia    發表於 18-7-21 17:09

大宅

畀面勳章

yeeyeeyeah 發表於 18-7-20 10:01
$1800 有啲咩野? 想8下,打算聽日中午去

睇到人地fb咋,好多野,又無詳細睇,只見有LC煲

大宅

但我今年請假第一日去, 訂左COS 同ELLE,共HK$360, 換左個25吋喼, 我認我訂雜誌係為佢D 禮物

大宅

Cathy34567 發表於 18-7-20 11:03
但我今年請假第一日去, 訂左COS 同ELLE,共HK$360, 換左個25吋喼, 我認我訂雜誌係為佢D 禮物 ...

個喼係抵,不過係用排隊嘅耐性換番黎(emoji)(emoji)我想八今年cosmo d 福袋ok ma?

大宅

有physiogel 6支細, hand cream, 洗頭水sample, ipsa 眼影, 妙蓮眼藥水三支, 潤唇膏, 2塊面膜, 面膜泥sample, 磨沙sample, 有支渣心口果d 藥膏, 同一大堆冇咩用的coupon

大宅

Cathy34567 發表於 18-7-20 13:26

有physiogel 6支細, hand cream, 洗頭水sample, ipsa 眼影, 妙蓮眼藥水三支, 潤唇 ...

Ok 丫,cosmo d 福袋衰極有譜(emoji)(emoji)

大宅

回覆樓主

我今年都放棄左lu

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Cathy34567 發表於 18-7-20 11:03
但我今年請假第一日去, 訂左COS 同ELLE,共HK$360, 換左個25吋喼, 我認我訂雜誌係為佢D 禮物 ...

可以睇下喼?

首頁

尾頁

跳至