自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

好贊同。
每次見佢地食曬我煮的食物話好味就覺得幸福,特別係我個超級picky 的女,有時候因爲佢揀飲擇食令我好frustrated ,所以佢話好味就超幸福
早午晚三餐可以令媽媽地獄天堂一日遊

個衰豬都有sweet時候,(個仔無乜勞氣,係較靜而個女係非常有性格同主見),我以為佢錫Daddy多d,但原來拎返學校幾個學期的畫,worksheet,手工等等,佢全部都寫我個名上去佢同老師講媽媽係佢most favourite person

別墅

浩霆豬豬 發表於 18-7-19 22:44
二年級時第一次俾錢佢小息買零食,佢買咗五粒魚蛋,留咗一粒袋係體育服個褲袋,一放學即刻拎出嚟話請我食, ...

好笑又好sweet

男爵府

AppleDeeDee 發表於 18-7-19 11:42
1) 煮出嚟嘅餸清哂,仲同你講好好味,下次煮多啲
2) 去學校參觀佢離遠見到你會不停自豪地同同學講,呢個 ...

我嘅小幸福同你差唔多,有時真係覺得個心好甜好甜

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

2) 去學校參觀佢離遠見到你會不停自豪地同同學講,呢個 ...

Sweet

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主

趁我沖緊涼時,用張紙整隻心形介指俾我,又剪又貼,仲話因為我鍾意紫色,所以油左紫色,而個心形上面寫住媽媽I love you 好sweet

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

子爵府

浩霆豬豬 發表於 18-7-19 22:46
我仔細個時話如果第日返工賺1000蚊,會俾900我做家用,自己用99蚊買玩具同扭蛋,俾1蚊老婆做家用喎:badfee ...

乖仔
我個話會比50%我,因為我退左休會好窮喎
Sweetheartb

男爵府

Ashleycorina 發表於 18-7-19 23:20
好贊同。
每次見佢地食曬我煮的食物話好味就覺得幸福,特別係我個超級picky 的女,有時候因爲佢揀飲擇食令 ...

Wa, 好冧呀
Daddy有無呷醋

珍珠宮

王國教室勳章

AppleDeeDee 發表於 18-7-20 10:03
Wa, 好冧呀
Daddy有無呷醋

覺得佢好攪笑,做乜全部有媽媽個名手工個底都有

公爵府

畀面勳章

唔要媽媽返工請工人

珍珠宮

回覆樓主:

有時唔小心撞到我,會同我講sorry同錫返,超感動,唔知可以講到幾時

首頁

尾頁

跳至