今年2018年書津吾知今月尾幾号出呢?

yanson1010
|
月尾幾号會出呢?
EMILY0822
|
yanson1010 發表於 18-7-19 12:06
月尾幾号會出呢?

我上網見到,但個年度應該是2018/19
係5係錯了(emoji)(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小小兔仔
|
EMILY0822 發表於 18-7-19 12:28

佢應該係錯左,17-18年都已經出左
wcpcelia    發表於 18-7-19 15:58
summerbaby
|
咁係咪18/19都係23-25出呢
小小兔仔
|
summerbaby 發表於 18-7-20 11:52

你預7月尾-8月頭有,不過通常出左,呢到都會有JM講
wcpcelia    發表於 18-7-21 17:27
S.B.N.
|
summerbaby 發表於 18-7-20 11:52

我覺得係, 星期一CHECK下就知了。
kiki_kittyhk
|
yanson1010 發表於 18-7-19 12:06
月尾幾号會出呢?

佢地每年都會在 23/7-05/08 依段時間內出
888Amy
|
kiki_kittyhk 發表於 18-7-20 16:13
佢地每年都會在 23/7-05/08 依段時間內出

如果補填資料呢?
kiki_kittyhk
|
888Amy 發表於 18-7-20 17:18
如果補填資料呢?

如果需要後補資料又或者係預備升讀 18/19 年度的小一的話,前者會在每年 10 月至 11 月尾收錢,後者就需要學資處郵寄左一份入學證明書比申請人,申請人收到後請交點就讀學校蓋校印後再交點回學資處後,就會收到錢
dinyantam
|
係囉…應該月尾出
fennieng
|
小小兔仔 發表於 18-7-20 14:18
你預7月尾-8月頭有,不過通常出左,呢到都會有JM講
唔知會唔會連埋貧苦學生2000一齊出呢?如果係就好啦
小小兔仔
|
fennieng 發表於 18-7-20 18:18
唔知會唔會連埋貧苦學生2000一齊出呢?如果係就好啦

唔會,之前講左10月出
KarenChris
|
EMILY0822 發表於 18-7-19 12:28

似係打錯年份同埋下星期出喎,因為上網津貼都更新左為$1500,上年係$1400
馬霸
|
小小兔仔 發表於 18-7-20 20:37
唔會,之前講左10月出

10月都出吾到吧,好似連表都未有
小小兔仔
|
KarenChris 發表於 18-7-20 21:33
似係打錯年份同埋下星期出喎,因為上網津貼都更新左為$1500,上年係$1400
...

小小兔仔
|
馬霸 發表於 18-7-21 08:42
10月都出吾到吧,好似連表都未有

我哋有啲之前申請開齊資料唔使後補資料會10月出,如你9月開學交表又第一次申請就會遲啲
小小兔仔
|
888Amy 發表於 18-7-20 17:18
如果補填資料呢?

如果係交回學校蓋章,就要睇學校會日日寄,定逢星期五儲埋一埋一齊寄,我係後者,所以交完比學校成個幾月先有錢收
tmtmtm
|
大家升小一的B 收到$ 未?
tmtmtm
|
Upup
tmtmtm
|
Up