改名介紹

Ming116
|
有冇媽媽有平平地嘅改名師傅介紹?
高秀蘋
|
黃晉虎
唔知佢有無料,不過改出黎既名都係吉,無凶既,而且幾特別,又唔老土
Ming116
|
高秀蘋 發表於 18-7-19 16:31
黃晉虎
唔知佢有無料,不過改出黎既名都係吉,無凶既,而且幾特別,又唔老土
...

請問幾錢
高秀蘋
|
Ming116 發表於 18-7-19 16:33
請問幾錢

$800改名,$500算命
MrsSito
|
高秀蘋 發表於 18-7-19 16:31
黃晉虎
...

有幾多個名揀架?要唔要父母八字?定淨係bb 都得?
May9122
|
我都係搵黃晉虎,改啲名全吉,有10個名揀,幾好聽
都有啲料到既,睇八字時,佢形容bb樣貌特徵都中(我地冇帶bb去)
lamomw
|
May9122 發表於 18-7-20 14:35
我都係搵黃晉虎,改啲名全吉,有10個名揀,幾好聽
都有啲料到既,睇八字時,佢形容bb樣貌特徵都中(我 ...

可以pm 黃晉虎聯絡資料給我嗎?
haha748494
|
我同C6查字典,查詩經。
高秀蘋
|
MrsSito 發表於 18-7-20 14:10
有幾多個名揀架?要唔要父母八字?定淨係bb 都得?

佢比大約10個第2個字,同大約10個第3個字,自己配搭,不過佢會同我講邊兩個配搭最好

佢要父母八字
Martina_m
|
高秀蘋 發表於 18-7-20 15:40
佢比大約10個第2個字,同大約10個第3個字,自己配搭,不過佢會同我講邊兩個配搭最好

佢要父母八字

想問需要預約嘛?
May9122
|
Martina_m 發表於 18-7-20 15:51
想問需要預約嘛?

有呀,我Whatsapp預約左先,係黃晉虎直接回覆,有得揀Whatsapp改名
May9122
|
lamomw 發表於 18-7-20 14:52
可以pm 黃晉虎聯絡資料給我嗎?
已pm

Martina_m
|
May9122 發表於 18-7-20 16:06
有呀,我Whatsapp預約左先,係黃晉虎直接回覆,有得揀Whatsapp改名

可以pm我嘛?
May9122
|
高秀蘋 發表於 18-7-20 15:40

佢要父母八字
即係有二十個名俾你
高秀蘋
|
Martina_m 發表於 18-7-20 15:51
想問需要預約嘛?

我有電話預約先
May9122
|
Martina_m 發表於 18-7-20 16:07
可以pm我嘛?
已pm

angello506
|
May9122 發表於 18-7-20 16:28
已pm

可以PM埋我嗎?
Ava花花
|
May9122 發表於 18-7-20 16:28
已pm

可以pm埋我嗎?
sun231
|
可以pm我嗎?係咪BB出世後先可以搵師傅改名?
May9122
|
係呀,你whatsapp黃晉虎師傅改名,佢會答你要咩資料架
你地上師傅官網搵whatsapp資料啦,唔洗我pm
http://www.wongchunfu.com