黑咪店有冇買過什麼好用產品?

sabun
|
如上
小如仙
|
冇買開黑咪既野,都冇睇過佢既片,只係知有個咁既kol,
其實佢係咪又係d拍勁多廣告片既kol?
純粹好奇問下
cameo
|
小如仙 發表於 18-7-20 04:10
純粹好 ...

冇喺佢度買過野,不過佢講野速度夠快、有重點。
所以有時當睇中某樣野,而佢有介紹的話,睇佢介紹就簡單直接得多。
廣告就個個都係,總好過大部份係扮用家推介,同一件野講成個鐘,中途有時又講吓個仔、甚至講埋個老公⋯
KEROROBB
|
我多數睇左黑咪介紹, 再SERACH吓其他店有無平過佢先買.. 我覺得佢MARKUP貴. 佢介紹果隻ZKIN HANDCREAM幾好用, 搽左唔會油立立, 手背乾紋少左.
企鵝大隊長
|
應該無,大把好用,唔使買佢自己牌子既野
crosseva
|
企鵝大隊長 發表於 18-7-22 02:30

請問那家是黑店
Fat_Ann
|
純粹好 ...

如果有睇開佢就知佢唔係賣廣告的KOL。
利申:我有睇開,亦都喺佢舖頭買過嘢,tangle teezer真係勁好用。
Fat_Ann
|
企鵝大隊長 發表於 18-7-22 02:30

其實佢賣的都唔係自家品牌,只係代理外國牌子。
Garmimi
|
cameo 發表於 18-7-20 04:40
冇喺佢度買過野,不過佢講野速度夠快、有重點。
所以有時當睇中某樣野,而佢有介紹的話,睇佢介紹就簡單直 ...

佢冇仔架喎,有冇認錯?
cameo
|
Garmimi 發表於 18-7-23 19:45
佢冇仔架喎,有冇認錯?

我冇話佢有仔
Garmimi
|
Garmimi 發表於 18-7-23 19:45
佢冇仔架喎,有冇認錯?

‘⋯中途有時又講吓個仔、甚至講埋個老公⋯’ quote自你個回覆
sabun
|
Garmimi 發表於 18-7-23 19:48
‘⋯中途有時又講吓個仔、甚至講埋個老公⋯’ quote自你個回覆

佢老公同前妻個仔呀!
cameo
|

「總好過大部份係扮用家推介,同一件野講成個鐘,中途有時又講吓個仔、甚至講埋個老公」

我係話黑咪好過其他KOL呀,我廢事出個名,某兩三個KOL、女星好鍾意提吓仔女老公、甚至入鏡,我覺得捉女人心理講吓湊仔經?但我主要想睇吓某d KOL分析,有時嗰件product可能有其他用法、或睇介紹未必清楚邊種適合時,有d KOL係會講得幾好,例如黑咪夠精簡有point,雨橋會有其他建議使用方法等等⋯
onlam2005
|
有買過1set esterel既聖誕套裝,主要係firming,
好似2千內,我覺得有效, 而家用咗一半度,應該用到1年,覺得幾抵
王妹
|
純粹好 ...

邊個係黑咪其實
michellelee7677
|
sabun 發表於 18-7-19 21:27
如上

我覺得美國嗰個 epionce 牌子喺佢度買幾好用,但係後來發現佢嘅價錢偏貴囉,就算行貨價錢出邊都冇佢賣得咁貴,所以最後轉左去第二度買 堅好用
mo-lui
|
michellelee7677 發表於 18-8-1 02:06
我覺得美國嗰個 epionce 牌子喺佢度買幾好用,但係後來發現佢嘅價錢偏貴囉,就算行貨價錢出邊都冇佢賣得咁 ...

佢食水都幾深,所以可以成日買名牌.....

大臭臭
|
佢d代理比出面貴,做個精明嘅消費者~唔想供養佢去成日買名牌
茄子
|

睇前D就見她是講緊其他kol啊
幸福BB豬
|
以前都有時不時上佢舖頭睇下買野,但有次買咗防敏Eternus。D精華,講得咁勁咪試下,點知過敏,之後send信息比佢話用咗過敏,根本無理會,有次同朋友上次帶埋BB,店長勁hard sell,已表明唔會買小朋友嘅野亂搽 都不停sell 無好感,之後無再買過