急問 穿水感覺

luv__hccc
|

岩岩塞藥時一除底底瞓底唔覺意漏左少少尿,無聲,聞過張床單係我平時去小便d味,床單黃黃綠綠,臭臭地,之後再去toilet睇下護墊無再濕,護墊上都係黃黃綠綠咁
luv_miyuko
|
咳兩聲睇下有冇咇水,政府醫院都係咁檢查的。
luv__hccc
|
luv_miyuko 發表於 18-7-19 23:45
咳兩聲睇下有冇咇水,政府醫院都係咁檢查的。

試左,無咇水,但一咳就有尿急感覺 (今晚飲得多水)
luv__hccc
|
我試過以為自己去完vv,點知原來未去完,一起身d尿仲係咁漏
freshrose
|
我穿水都係無聲,慢慢渗出黎,但d水無咩異味,同尿好唔同
luv__hccc
|
freshrose 發表於 18-7-20 00:43
我穿水都係無聲,慢慢渗出黎,但d水無咩異味,同尿好唔同

我又無一陣好䁔嘅感覺流出黎,係一除底底瞓底即刻feel到張床單濕左少少,之後即刻去toilet,so far 到而加我急緊尿,但試咳都無水流出黎,如果真係羊水係咪一咳就會滲?忍唔忍到?
gigi^^
|
luv__hccc 發表於 18-7-19 23:39
岩岩塞藥時一除底底瞓底唔覺意漏左少少尿,無聲,聞過張床單係我平時去小便d味,床單黃黃綠綠,臭臭地,之 ...

我個時穿水會卜一聲 企係到會流水出黎
haha748494
|
有懷疑就要入院CHECK下,話姐用測試紙CHECK下系咪羊水。
momolonglongb
|
我果時穿水無聲,但你會感覺到一股水想湧出黎,跟住就好好似癩尿咁不斷流d水出黎
Huiting
|
haha748494 發表於 18-7-20 16:56
有懷疑就要入院CHECK下,話姐用測試紙CHECK下系咪羊水。

係邊買?
hamsterma
|
岩岩塞藥時一除底底瞓底唔覺意漏左少少尿,無聲,聞過張床單係我平時去小便d味,床單黃黃綠綠,臭臭地,之 ...

可能你急尿先會咁吧
快樂得得B
|

我穿水好似賴尿咁,不停咁大量流。
haha748494
|
回覆 Huiting 的帖子

我系醫院CHECK嘅,藥房應該有售。
Huiting
|
haha748494 發表於 18-7-23 16:59
回覆 Huiting 的帖子

我系醫院CHECK嘅,藥房應該有售。

明白,唔該哂