有冇屯天元,19年2月預產期媽媽?一齊交流下

ccCECIcc
|
我住屯門嫁,預產期2月9號新手孕媽,希望可以同各位媽媽交流下:)
sandra_in
|
Here
car~wing
|
ccCECIcc 發表於 18-7-20 10:02
我住屯門嫁,預產期2月9號新手孕媽,希望可以同各位媽媽交流下:)

Hi,我二月四號預產期!
JD930
|

之前都有人開過一個一二月嘅屯天元whatsapp group
ccCECIcc
|
JD930 發表於 18-7-22 16:22
之前都有人開過一個一二月嘅屯天元whatsapp group

咁你有冇入到gp?
ccCECIcc
|
sandra_in 發表於 18-7-22 14:14
Here

Halo~~
Maggiecheung738
|
ccCECIcc 發表於 18-7-22 23:17
Halo~~

Me too (emoji)(emoji)
JD930
|
ccCECIcc 發表於 18-7-22 23:11
咁你有冇入到gp?

入咗,都quit咗哈哈... 有新group的話可以加我
ccCECIcc
|
回覆 JD930 的帖子

Haha ~好丫,你pm我不過應該唔會太多人
candycheng1105
|
同一區可吾可以加我一齊交流下!
ccCECIcc
|
回覆 candycheng1105 的帖子

當然可以啦😀
JD930
|
ccCECIcc 發表於 18-7-23 09:47

PM咗
ClaKe
|
ccCECIcc 發表於 18-7-23 09:47

我都天水圍,你地開到group?加埋我啊
manman_yuen
|

我都係預產期二月新手媽媽,住天水圍,如果大家開gp可以預埋我
sandra_in
|
Please invite me join the grouppm please
Yip師奶
|

我住元朗,預産期2月中,加我,Thx
pigbbb
|
ccCECIcc 發表於 18-7-23 10:24
回覆 candycheng1105 的帖子

當然可以啦😀

我都同一區呀,可以加我嗎?
Carolchan1218
|
我2月尾 可否加埋我 謝謝(emoji)(emoji)
amyk1101
|
回覆 ccCECIcc 的帖子

我預旌期2月22日呀~~
amyk1101
|
回覆 ccCECIcc 的帖子

我都係住屯門,預產期2月22日