心思思...買衫

JAlove
|

好啦,聽左大家咁多意見,一致都話唔買,我就忘記佢啦

本來睇中左一條連身裙,本身覺得幾貴,後尾諗左好耐......終於決定買囉

點知間鋪已經賣晒

轉頭見到另一間舖有貨,但買貴一倍,你哋會go ahead 嗎?

kkttssng
|
問第一間會唔會再入貨!
月見草
|
JAlove 發表於 18-7-20 13:46
本來睇中左一條連身裙,本身覺得幾貴,後尾諗左好耐......終於決定買囉

點知間鋪已經賣晒:nothin ...

貴一倍一定唔會買,唔知道貴買咗就話啫!
JAlove
|
kkttssng 發表於 18-7-20 13:48
問第一間會唔會再入貨!

佢話暫時唔知啊
JAlove
|
月見草 發表於 18-7-20 13:51
貴一倍一定唔會買,唔知道貴買咗就話啫!

真係海鮮價
cinda72.
|
JAlove 發表於 18-7-20 14:05
真係海鮮價

咁又唔係海鮮既,人地係第2間公司,係可以訂唔同既價丫麻
anyuser18
|
唔會買囉。不如選過另一條
龍貓車
|
放張相上黎
大眾bk姊妹幫你手搵
crystal媽咪
|
貴一倍係咪完全一樣?如果係就未必買啦
yurijm
|
真係貴一倍咁誇張?
有冇摸上手試下質料?

123BBQ
|
如我明知同款但要貴一倍價錢,一定不會買.
kit2004
|
貴一倍一定唔會買
canies
|
本來嗰間你都已經嫌貴咯,
而家要貴成一倍梗係唔買啦!
搵過第二件啦。
mickeymok410
|
唔買,一倍太多
o_____o
|
可能同款不同料喎,有冇摸上手試下?正如淘寶有D抄款也平一半有多,但其實料好差。如果我自己好鐘意又買得起,我多數會買
rachel0316
|
梗係唔會買
第2間都有
我會去搵第3 4 間
tansyneko
|
NO,我的習慣,如諗來諗去即係非必要買,同埋搞嚟搞去都買唔到,即係有D嘢,買返嚟實會唔LIKE,事不過三,如果第一次睇完無買,第二次都買唔到,就必會放棄唔會諗第三次
winwint    發表於 18-7-20 20:01
jojojojom
|
唔會囉,又唔係冇唔得,大把選擇
SUMSUM_88
|
如非趕住著,呢條裙同你冇緣,睇過第二條
HoshiSora
|
JAlove 發表於 18-7-20 13:46

點知間鋪已經賣晒:nothin ...

貴一倍!妳有冇摸吓質地是否靚好多?
如果一樣,貴一倍,唔買喇。咁就留個電話喺第一間店,再返貨就通知妳。