【獨家】「我點會撞到佢個仔呢」0靚模Diva認與大劉罵戰:個

cy101
|
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180720/58467198
雖然都唔知佢係邊位!! 但咁短時間, 大家可以嘈到咁多野?
stkyo
|
睇番報料條片嘅嘈交內容,似乎係未有撞到小朋友,不過個位小姐邊行邊睇手機,真係好容易撞到途人,而大劉一向臭檔,一場誤會
007~sa
|
叫自己diva
yurijm
|

呢個版本可信程度高好多
有錢人咁多保鑣
點會真係撞到
而且如果真係撞到,個女仔當場應該就走唔甩了

未撞到人就鬧定先,真心老土兼肉酸

Dragonmama2012
|
如果無撞到佢仔,但伯又突發破口大罵,伯係咪有情緒問題
HongV
|
唔理邊個對錯

阿(emoji)毛咁高調,應該唔洗撈了
chuiyeebird
|
真係好肉酸 周街d人都掛住睇手機 鬧得幾多吖!
secretrose
|
Dragonmama2012 發表於 18-7-20 19:49
如果無撞到佢仔,但伯又突發破口大罵,伯係咪有情緒問題

個位阿伯唔該米阻住地球轉!條街你架,真是有錢大哂咩?出街見到佢呢家人都係避開好!
幸福花
|
人地未撞到就駡人!撞到咪殺人!
secretrose
|
yurijm 發表於 18-7-20 19:48
呢個版本可信程度高好多
有錢人咁多保鑣
點會真係撞到

直情衰格!巴巴閉又唔見阿伯過澳門鬧人。
jpwy    發表於 18-7-20 23:35
月見草
|
cy101 發表於 18-7-20 19:44
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180720/58467198
雖然都唔知佢係邊位 ...

以後有乜太冬瓜豆腐一定入大劉數
secretrose
|
幸福花 發表於 18-7-20 19:59
人地未撞到就駡人!撞到咪殺人!

所以見到佢呢家人都係走開,真係高危。
secretrose
|
月見草 發表於 18-7-20 20:02
以後有乜太冬瓜豆腐一定入大劉數

係!條女話阿伯話佢整容怪!好似小學雞鬧交咁!好好笑!
Carsonbb0800
|
果個老野應該唔好出街啦!
jaycee_mami
|
建議佢下次包場, 去自己主場皇室堡啦,

銅鑼灣周圍都係人, 周圍都有人玩手機, 你鬧得幾多個?!
secretrose
|
Carsonbb0800 發表於 18-7-20 20:05
果個老野應該唔好出街啦!

入院休息啦!我覺得條女無講大話的話,咁阿伯真係以為自己大Q哂!包起香港啦!
karen508hk
|
有fans嗰段先最好笑
魚兒小寶貝    發表於 18-7-20 21:02
花生油子
|
其實我估大劉本身都燥底,,,比條女咁串法唔嬲就假 大劉指指個nose...條女都有排煩
我愛Corina
|
karen508hk 發表於 18-7-20 12:10
有fans嗰段先最好笑

係囉
maisy-lee
|
個女仔嗌交都幾淡定喎,換著係我就唔可能做到