自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

SaBB 發表於 18-7-23 04:41
吾冼再近d , 車程半小時內已經ok, 睇工作量之餘、睇人工+福利及假期。

都係睇package la

珍珠宮

回覆樓主

我係真係有興趣先會腥,費事試完個價又唔去好衰

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-7-21 23:32
試過有d工,岩晒要求但見都無得見,但佢又不停繼續請同一個位
除左俾唔到我個價我真係唸唔到原因
...

第一個情況我都試過,d公司覺得見都無用,sharp pay cut 請到都留唔住

第二個情況未遇過,可能係乜都包曬之後嘅所謂最高價但都係有伏味,見唔過

珍珠宮

SaBB 發表於 18-7-22 23:37
咁其實吾算試水、係搵吾搵到既問題、搵到人工高三成、福利好、假期好、車程近、九成都會走吧
...

係囉!所謂試水我理解係明明唔係想去都見下

樓主,如果係好雞肋嘅,不妨見下出面。揀d有興趣嘅見囉!無咁浪費時間

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好煩我 發表於 18-7-23 08:42
我係真係有興趣先會腥,費事試完個價又唔去好衰

如果 一 take,即中梗係轉啦
但多數都好少

寶石宮

唔好煩我 發表於 18-7-23 08:48
係囉!所謂試水我理解係明明唔係想去都見下

樓主,如果係好雞肋嘅,不妨見下出面。揀d有興趣嘅見囉!無咁 ...

雞肋 唔係 差咁解,好惡劣梗係一定轉啦

男爵府

good_pig 發表於 18-7-22 01:06
你幾歲...我就40

話而家好差...又未算...我仲加左人工添

40要轉就要快,

寶石宮

jojobbmum 發表於 18-7-23 08:53
40要轉就要快,

其實都未必,當然中五畢業果d可能係

侯爵府

good_pig 發表於 18-7-23 07:49
都係睇package la

所以話、package好既話offer 又好點會吾走、多3 成人工、多假期、甚至medical plan 又好d , 工作量不會crazy 。有呢d offer 走得不用日思夜想唸有無花紅等問題、否則做生不如做熟。

首頁

尾頁

跳至