美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

francoiserice 發表於 18-7-24 10:31
你地有無d經驗都可以分享下呀?

之前我都試過好多激光脫毛,其實好多激光脫毛機係無美國FDA認証架安唔安全有無效果無權威機構証明GentleLase 755係有FDA認証我都試過用呢部機脫腳毛,但打左十次都仲有幼毛,而且都痛架,上年我發現左部叫Lumenis Lightsheer 真空吸力激光呢部都有美國FDA認証我用Lightsheer脫手毛,打左5次咋,咩毛都無晒,而GentleLase 755打光時係有被針吉同象筋彈感覺,但Lightsheer只有暖一暖、吸一吸感覺好鬼舒服,大家不防比較下呢兩部機,真心覺得呢兩部機真係好大分別。

同埋用GentleLase 755脫毛全城最平收費個間A XXXX,係單次收費,以前係同一部位買滿4,包免費永久保養但今年都轉收費,係打18次後先包免費永久保養如果GentleLase 755係大部份人可4次脫清A XXXX就唔使轉收費方式,要比18次錢先包免費永久保養

禁止訪問

複式洋房

francoiserice 發表於 18-7-28 09:32

嘩Dr.Rxxxxx你都夠膽推介,你唔好害人啦!我有個朋友 ...

灼傷應該只係個別操作者嘅操作問題我又唔信755機d操作者無灼傷過客Lightsheer咁舒服755機打到好似比橡筋彈咁,講傷害性755機好似高好多我已介紹好多朋友用Lightsheer,個個都好滿意不過都好多謝francoiserice, 講出左咁多行內知資訊,原來d公司咁估惑,作為消費者真係要多d比較。

首頁

尾頁

跳至