自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-21 15:34
你又為甚麼開帖

因為想聚集一啲又驚鬼、又想睇鬼嘅人一齊睇
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-21 17:26
因為想聚集一啲又驚鬼、又想睇鬼嘅人一齊睇

今晚無得你睇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-21 17:33
今晚無得你睇

有都唔睇住,瞓得差,少少中招(可能搭車耐冷親),今日好辛苦才捱到收工。

下周開新post再講。

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-7-21 15:28
咩圖?

問個公仔 什麼意思

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-21 17:35
有都唔睇住,瞓得差,少少中招(可能搭車耐冷親),今日好辛苦才捱到收工。

下周開新post再講。 :t ...

保重

寶石宮

Poyau 發表於 18-7-22 00:04
保重

多謝關心, 瞓咗十個鐘好好多。琴日應該幾得人驚,啲客問,你需唔需要食啲嘢或者飲寶礦力? 我話唔使,返屋企我發覺我的黑眼圈好犀利

公爵府

tsung 發表於 18-7-21 13:42
什麼什麼意思?

什麼什麼什麼意思?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-22 08:43
多謝關心, 瞓咗十個鐘好好多。琴日應該幾得人驚,啲客問,你需唔需要食啲嘢或者飲寶礦力? 我話唔使,返 ...

好好多就好
有時啲嘢真係邪邪地

寶石宮

2023年兔年勳章

WWT1234 發表於 18-7-22 09:13
什麼什麼什麼意思?

無求什麼 無尋什麼

寶石宮

Poyau 發表於 18-7-22 09:58
好好多就好
有時啲嘢真係邪邪地

應該唔關事。應係早幾日搭長途巴士吹咗冷氣冷親,跟住加唔夠瞓

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

WWT1234 發表於 18-7-22 09:13
什麼什麼什麼意思?

無限loop

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-22 10:01
應該唔關事。應係早幾日搭長途巴士吹咗冷氣冷親,跟住加唔夠瞓
...

巴士啲冷氣有時雪房咁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-22 08:43
多謝關心, 瞓咗十個鐘好好多。琴日應該幾得人驚,啲客問,你需唔需要食啲嘢或者飲寶礦力? 我話唔使,返 ...

要夠休息先得

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-7-22 12:09
無限loop

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Poyau 發表於 18-7-22 12:38

寶石宮

Poyau 發表於 18-7-22 12:36
巴士啲冷氣有時雪房咁

吹咗差唔多一個鐘

寶石宮

stagea 發表於 18-7-22 12:37
要夠休息先得

今日瞓得夠精神好好, 而家準備出去跑步。聽日再一齊睇呀

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 18-7-22 12:45
今日瞓得夠精神好好, 而家準備出去跑步。聽日再一齊睇呀

...

寶石宮

stagea 發表於 18-7-22 16:03

聽日我會開個新post。唔可以用引用回覆通知你。你差唔多時間自己入嚟搵下

首頁

尾頁

跳至