請問已懷孕嘅媽媽,你地初懷疑嘅狀況係點架?

renay
|
請問大家,回憶番頭一個月身體有冇話有咩同平常好唔同?

謝謝(emoji)(emoji)
mikabab3
|
renay 發表於 18-7-21 13:54

勁眼訓,無時無刻都想訓之後有啲胸脹,同谷m feel
mimi26
|
眼訓到不得了
胸脹似m到

勞氣小妹
|
好倦好眼訓
Nbs
|

第一胎係下面痕。。。
第二次係d 尿有浸唔同既味。。。
我要做媽媽
|
我就係胃口唔好,其他既都冇咩
luv_miyuko
|
心悸,感冒
Carmen8080
|
24weeks 勁攰 無時無刻食飽就想訓 行都有啲吃力 很佩服全職孕婦
ginny0611hk
|
依家第二胎,兩胎都係因為超級多胃氣,無論食飽肚餓任何時間都不停er跟住去驗發現有左,兩胎都係未到期m到已經check到有,就係因為啲胃氣因爲我由細到大都無胃氣er呢個問題,係大肚先會出現
Chantsz
|
胸脹,因荷爾蒙改變
谷M feel, 子官開始擴張地方給bb
感冒,懷孕會令到抵抗力變差
BabyCiu
|
嗅覺會突然變得好敏感!連平時自己用開嘅Skin Care都覺得比以往香!仲有就係會容易流牙血,夜晚會去夜尿咁咯
hamsterma
|

我就係眼訓,同埋經常肚餓
musiccisum
|

emm0824
|
我無啦啦發左幾日低燒,食完panadol 退左第二日又再燒過
katiejim
|

腹痛。胸痛。。
我自己同谷m差不多
Chingyeeyeee
|

好似谷m谷左好耐都未泥咁,胸漲肚漲,頭痛
myself703
|
mikabab3 發表於 18-7-21 14:20
勁眼訓,無時無刻都想訓之後有啲胸脹,同谷m feel

都系一樣
Huiting
|

熱到成身都出汗
mmbili
|
無感覺, 同平時無唔同
dolphin_
|
嘔 未驗已經開始嘔