高潔絲安心熟睡褲代替網褲加產婦衛生巾可以嗎

Carmen8080
|
有無開刀媽媽試過 好似安全啲無咁易漏
ying0oo0
|
Carmen8080 發表於 18-7-21 17:08
有無開刀媽媽試過 好似安全啲無咁易漏

我係用依個,好用
amuroo
|
我9月預產
暫打算買呢隻褲仔
但聽說都要買 (無黏貼)產婦巾
是不是呢?
GCHK
|
用過,都幾好用,你可以試下
肥肥catcat
|
我都想知呀,用呢隻會唔會令用束腹帶唔方便呢?
Carmen8080
|
我平時m到都係用佢 真係好安心咁訓 上網啲人又要買網褲又要買孕婦衛生巾一包二包夠曬煩 好彩呢度有人用過 咁我就可以淨係用佢 真係好方便
Carmen8080
|
ying0oo0 發表於 18-7-21 17:35
我係用依個,好用

謝謝 分享
ying0oo0
|
amuroo 發表於 18-7-21 17:40
我9月預產
暫打算買呢隻褲仔
但聽說都要買 (無黏貼)產婦巾

生咁多胎係第一胎用產婦繩個隻,因為個陣唔識,第2胎用特長,第3胎用褲,最好用,唔過底
123cheers
|
出院自己換就可以,如果係醫院時最好用返普通產婦m巾方便姨姨/姑娘幫你換
Carmen8080
|
ying0oo0 發表於 18-7-21 20:18
生咁多胎係第一胎用產婦繩個隻,因為個陣唔識,第2胎用特長,第3胎用褲,最好用,唔過底
...

第三胎全程用安全褲? 咁我唔洗買咁多野了
ying0oo0
|
Carmen8080 發表於 18-7-21 22:33
第三胎全程用安全褲? 咁我唔洗買咁多野了

我係囉,因為無姐姐幫換過,開刀都係自己搞掂
Carmen8080
|
ying0oo0 發表於 18-7-21 22:45
我係囉,因為無姐姐幫換過,開刀都係自己搞掂

咁就好了 買多幾包入院 無理呢啲野要姑娘幫自己換 唔係幾好意思
haha748494
|
系喎,我之前點無諗到呢,唔錯吖。
寶寶大大粒
|
有冇人用過比較過產婦衛生巾同安睡褲邊隻薄d,因為以前嚟m用安睡褲覺得有d厚同焗
mimi26
|
產婦巾加網褲冇咁厚 係醫院用幾日我覺得舒服過m褲 都方便姑娘幫手換巾(我開刀)
不過我好少惡露 所以我用日用m巾都夠有找
JD930
|
mimi26 發表於 18-7-22 23:21
產婦巾加網褲冇咁厚 係醫院用幾日我覺得舒服過m褲 都方便姑娘幫手換巾(我開刀)
不過我好少惡露 所以我用 ...

妳用邊隻牌子啊?